Iryna Koval

Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream

Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream
Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream

Запрошую вас на нічний спа-ритуал для ручок з новинкою Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream. Завдяки спеціальній формулі, ручки будуть насолоджуватися ніжним доглядом та глибоким зволоженням протягом кожної ночі, нагадуючи вам про приємності розкішного догляду кожного ранку.

У комплекті з кремом іде металевий ключик, який не лише додає естетики, але й зробить використання ще більш зручним. Тут кожен елемент продуманий до найменших деталей.

Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream
Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream

Нічний крем для рук від Hedonic має надзвичайно ніжну і бархатисту текстуру, яка миттєво вбирається в шкіру, залишаючи її м'якою і зволоженою. А ще надзвичайно приємний квітковий аромат. Він майже невагомий на дотик, але водночас насичений вітамінами та поживними речовинами, які проникають глибоко в шари шкіри протягом ночі. Крем не залишає жирної або липкої плівки, а замість цього надає відчуття комфорту і зволоження.

Олія ши — зволожує, відновлює і захищає шкіру та кутикулу;

Сквалан — суперкомпонент, який легко проникає в глибину шкіри та відновлює її зсередини, допомагає іншим активним компонентам ефективніше працювати;

Алантоїн — усуває сухість та подразнення, пришвидшує оновлення шкіри та посилює регенерацію;

Екстракт зеленого чаю — має протизапальні та заспокійливі властивості, запобігає передчасному старінню шкіри, підсилюючи її пружність та еластичність.

Після застосування Hedonic Moisturizing & Soothing Night Hand Cream, мої руки просто оживають! Відчуття м'якості та зволоження, яке залишає крем, дійсно вражає. Після кількох застосувань відчуваю, як шкіра стає гладенькою і зволоженою, а кутикула виглядає більш доглянутою. Подразнення та сухість повністю зникають і ручки стають ніжними та оксамитовими.