Anna_feerie

Час діставати свої запаси SPF)

Час діставати свої запаси SPF)
Час діставати свої запаси SPF)

Скажу чесно, взимку, коли УФ-індекс 0, я обходжусь сонцезахистом в декоративній косметиці. А ось з першим весняним сонечком повертаюсь до сумлінного нанесення санскріну, бо інакше моїй і без того чутливій шкірі буде дуже й дуже погано)).

Наразі черга улюбленця мільйонів - Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotic. Це крем на сучасних хімічних фільтрах, що мінімізує шкоду для здоров'я, при цьому гарантує максимальний захист від UVA та UVB. Його родзинка - вміст пробіотиків та рисової води, що ідеально для реактивної шкіри та при пошкодженні епідермального бар'єру (хоч, звісно, більшість спеціалістів рекомендують в такому випадку використовувати фізичні фільтри, але в них є свої нюанси в плані комфорту та нанесення).

Час діставати свої запаси SPF)

Після початку використання в мене були претензії до BOJ, адже я відчувала його аромат, в той час як всі писали, що крем без запаху (як виявилось, то моє індивідуальне ольфакторне сприйняття, бо домашні не чують)). Також він не хотів дружити з моїм улюбленим тональним (https://club.makeup.com.ua/post/28226/). Але з іншими менш стійкими тональними засобами проблем нема, тож це ситуація конкретно з EL.

В цілому ж по текстурі, нанесенню та відчуттям на шкірі це доволі комфортний, легкий та сяючий (дууууже сяючий)) продукт. Тож, зауважте, якщо ви не любитель гласскін, то це може сильно здивувати🙃.

Щодо нанесення - я нещодавно підгледіла такий прикольний лайфхак, яким хочу поділитися з вами🤗. Всі ми знаємо, що для достатнього захисту від сонечка необхідно розподілити по обличчю та шиї кількість крему, що вміщується вздовж двох пальців). Але мені завжди важко було зробити це рівномірно, ну, тобто, ОК, я вичавила з туби потрібну кількість, але ж не під спеціальною лампою мазатись, щоб визначити, куди треба донанести, а де вже досить))).

Тепер ця проблема вирішена - адже я спочатку наношу кремчик цяточками, роблячи з себе сонечко (ну, або леопарда😆). І вже потім набагато легше зробити максимально рівний шар👌.

Підсумовуючи мої враження, хочу відмітити, що найголовнішою перевагою Beauty of Joseon Relief Sun для мене є його заспокійливий ефект: моя чутлива шкіра почувається з ним комфортно, більше того, я бачу зменшення почервонінь та вирівнювання тону, а на це доволі не кожен засіб здатен🤩. Тож в цілому санскрін мені подобається.

Після його закінчення хочу спробувати ще кілька корейських СПФ, а саме Nineless, Mary & May, Skin1004 на хімічних фільтрах, тонований Numbuzin з фізичними та Kaine Green Fit (в ньому змішані). Буду вдячна за рекомендації легких санскрінів з фізичними фільтрами, адже їх чомусь набагато менше, ніж хімічних варіантів)).