Маска звол ожуюча Vitamin C 2% + Laminaria від Sane
Коли даєш другу спробу і знову мимо...
Привіт, красуні💋
Вирішила я трошки "побалувать" себе косметикою українською фірми Sane. Ну, як побалувать. Крем для обличчя закінчився, пінка для вмивання та тонік теж. А там якась якція була, по типу "купи бренда на таку суму і отримай щось там у подарунок". Ото і мене понесло трішки... І хоч я вже не памятаю що там за подарунок був, провтикала і зробила замовлення на наступний день, коли акція вже закінчилась.🤣
Ця маска - це вже друга у мене від цього бренду. Перша з них - це зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою і вітамином В. Доречі, у захваті від неї я не залишилась. і, нажаль, маска, про яку зараз піде мова - це знову тіж самі граблі...
Ну, що ж, поїхали!
Місце покупки та вартість
Як ви вже зрозуміли, купувала я її тут, на сайті. Я не так часто буваю у магазинах по типу Єва чи Простор, тому поняття не маю чи продається ця косметика там.
Купувала я маску у грудні минулого року, в 20-х числах. На той момент її вартість була 126 грн, зараз на неї акції нема, і її вартість складає 159 грн.
Пакування
Картонної коробочки маска не мала - просто звичайний з м’якого пластику з тюбик. Усе мінімалістично - білий колір, чорні написи. Кришка - фліп-топ. Тугенька, але відкривається та закривається без проблем (якщо що, нігті у процесі не ламаються🤣).
На звороті тюбика написано усю необхідну інфу: назва, склад, використання, протипаказання, умови зберігання, інформація про виробника.
Важливий момент: кришка мала захист від відкриття, тобто виробник попіклувався, щоб окрім мене її ніхто не відкрив❤️.
Склад
Лямзю цитатою склад з карточки товару:
"Aqua, Pentylene Glycol, Bis-Glyceryl Ascorbate, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sorbitol, Laminaria Digitata Extract, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Lecithin, Xanthan Gum, Diatomaceous Earth, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool."
І що ми тут бачимо:
На третьому місці у складі - Bis-Glyceryl Ascorbate. Це стабільна формула вітаміну С, основні властивості якої - зволоження та антиоксидантна дія (ну і плюсом омолодження та освітлення). А додай ще сюди у склад вітаміну Е та антиоксидантна дія буде псилена)))
Ближче до середини складу - екстаркт ламінарії - зволожує, омолоджує, покращує колір шкіри.
Оці два вище - це наші основні активні інгридієнти, заявлені брендом.
Є гліцерин у складі (куди ж без нього), трохи плюшок (лецитин, сорбитол), загущувачи, стабілізатори і тд (які, доречі також і доп вплив на шкіру мають по типу утримання вологи). Довго розписувати не буду, але як на мене, так от для маски - достатньо скудненький склад. Але якщо комусь цікаво - пишіть у коментарях, окремим постом розберу детально склад.
Консістенція, колір, запах
Маска має гелеву консистенцію. Колір відсутній - маска прозора, а це говорить про те, що склад не переоптяжений додатковими замутниками.
Запах солоденький, не різкий, слабовиражений, приємний. Я, наприклад, не люблю коли косметичний продукт сильно пахне, тому для мене запах маски - це плюс❤️.
Використання
Я використовую маску 1 раз на тиждень. Очищую пілінгом шкіру, протираю тоніком і наношу пензликом маску. Витрати маски достатньо великі і зараз поясню чому. Виробник рекомендує наносити тонким шаром і не давати масці висихати, рекомендує на маску робити вологий компрес. Так от, якщо цього не зробити, маска у прямому сенсі зникає з обличчя хвилини через 3. А виробник рекомендує тримати 10-15 хвилин.
Перший раз при нанесенні я вирішила "підзабити" на вологий компрес, і зрозуміла, що помилилась. На наступний раз я взяла гідролат алое (доречі, роблю його сама) і поки ходила з маскою постійно пшакала його на обличчя. Я розумію, що з компресом буде простіше, але це варіант не для мене. Но пшикати я трохи замахалась, бо це потрібно повторювати все ті ж кожні 3 хвилини.
Стосовно тонкого шару нанесення - це не варіант взагалі. Бо якщо наносити тонко, поки на все обличчя нанесеш, там, де починала наносити, маски вже не буде.
А зараз я розповім, як я сміялась, коли діставала цю маску з пакунку, або що називається читай уважно опис. Я пам’ятаю об’єм попередньої маски, тому на заявлений об’єм цієї маски навіть не глянула. І тут я її дістаю... Вибачте, але це мініатюрка якась, а не маска. 40 мл маски - ну це якось не серйозно. Я зробила маску 3 рази, і вже більше половини продукту нема. Тому, якщо наважетесь її купувати - враховуйте це.
Результати від використання
Я ні в якому разі не хочу образити бренд, але цей продукт - ні о чом. Під час використання він не викливає якихось неприємних відчуттів, почервоніння і тд. Але і результату я не побачила (у мене суха, чутлива, схильна до почервонінь шкіра). Ну, ніби після крему стан шкіри. Чесно кажучи, я б результат порівняла з результатом після якоїсь дешевої тряпчаної маски з Аврори, де в ній ефект бачимо тільки від гліцерину.
Перейду до висновків
От чесно, зі свого досвіду рекомендувати не можу. Еффекту нема, маленький об’єм - для себе не бачу сенсу купувати її знову.
Але як висновок хочу відмітити тезово усі плюси та мінуси:
Плюси:
- Легко наноситься.
- Приємна текстура та аромат.
- Український виробник.
- Бюджетна вартість.
- Непоганий склад.
Мінуси:
- Майже відсутній ефект.
- Маленький об’єм.
- Вилика витрата продукту.
- Необхідність зволоження самої маски під час використання.
Ось якость так, мої красуні, робіть висновки самі - купувати чи ні цей продукт.
Коментарі (0)