Мій домашній догляд для шкіри обличчя та тіла

Мій домашній догляд для шкіри обличчя та тіла

Сьогодні розкажу Вам про свій догляд за обличчям та тілом.

Тип шкіри у мене комбінований, моя шкіра схильна до акне.

Тому, на постійній основі у мене в догляді є кислоти та сироватки з ретинолом на вечірній догляд. На ранковий догляд це засоби, що відновлюють епідермальний бар’єр шкіри. Також використовую вранці засоби з вітаміном C та обов’язково сонцезахист.

Тепер детальніше про кожен засіб розкажу.

Вранці та ввечері використовую вмивання глибоке, але делікатне, яке не потребує тонізації - Cleansing Complex від iS Clinical. Завдяки збалансованій формулі й активним компонентам він не тільки ретельно очищає, а й знімає запалення, дарує приємне відчуття свіжості. Попереджає появу висипань, робить пори вузькими, дарує шкірі м‘якість.

Мій домашній догляд для шкіри обличчя та тіла

Після вмивання вранці чергую через день строватки з вітаміном С La Roche Posay Pure vitC (вона освітлює і робить однотонний тон, також стимулює синтез колагену) та сироватку Histolab з EGF комлексом (містить епідермальний фактор росту, що гарно зволожує та відновлює захисний шар шкіри).

Після сироватки наношу зволожуючий крем з вітаміном С, SPF30 та тінтом(який робить тонувальний і доглядовий ефект)

Обов’язково круглорічно використовую сонцезахисний крем SPF50. За 20 хвилин до виходу на вулицю. Найкраще мені підходить текстура флюїду, якісно захищає та не залишає білого фінішу на шкірі і зайвого блиску.

За потреби після SPF наношу тональний крем. Він некомедогенний, тому дозволений для щоденного застосування власникам проблемної шкіри. Має середнє перекритття.

Після вмивання ввечері використовую таку сироватку з кислотами -

Institut Esthederm Intensive AHA Peel Concentrated Serum. Цей засіб чинить гарну відлущуючу дію на шкіру, позбавляє закритих комедонів. Шкіра вже після першого використання має сяючий здоровий вигляд. Розширені пори стають значно вужчими.

Після нанесення кислот я наношу сироватку з ретинолом. Вводила поступово, від 6, зараз у мене 20. Він має антибактеріальну, антивікову дію. Робить шкіру однотонною та сяючою.

Точково на висипні елементи наношу кислотний SOS-засіб, який швидко усуває висип, мінімізуючи шанс утворення рубця. Це Medic8 Blemish SOS.

Через пів години після нанесення сироватки, я наношу живильний відновлюючий крем з церамідами - Medic8 Advanced Night Restore.

Для зони навколо очей використовую цю висвітлюючу зволожуючу сироватку з вітаміном С, вранці та ввечері - iS CLINICAL C Eye Serum Advance.

Після сироватки наношу зволожуючий крем для зони навколо очей, який має антивікові властивості - Vichy

Liftactiv Supreme

Для росту та зволоженого доглянутого вигляду вій та брів використовую двічі на день сироватки від Revitalash. 1 раз на тиждень роблю маску для вій та брів від Revitalash.

Один раз на тиждень для шкіри обличчя для себорегуляції використовую маску з сіркою - Zein Obagi Sulfur Masque.

Для тіла 1 раз на 7-10 днів використовую такий скраб для тіла, що має відлущуючу дію - Collistar Talasso-Scrub Rassodante. Цей засіб дбайливо доглядає за шкірою, покращує кровообіг і стимулює процеси відновлення в клітинах.

Також на все тіло щодня після душу наношу таке зволоження - iS Clinical Body Complex.

Для шкіри рук мені дуже подобається цей відновлюючий крем для рук - CeraVe Reparative Hand Cream. Він гарно відновлює шкіру і не залишає липкомті та жирності.

Для шкіри шиї та декольте я використовую всі ті ж засоби, що і для шкіри обличчя.