krutoguuz

Пусті баночки березня

Пусті баночки березня

1. Цукровий пілінг для тіла з олією манго Vollare Sugar Body Scrub Crazy Mango

має кремову консистенцію м'який, ніжно лягає та не подразнює шкіру. Після залишає зволоження. У відгуках на Makeup побачила, що пишуть що залишається відчуття олії 😳 в мене такого не було. Залишалося враження ніби ти намазалася жиреньким кремом, але це відчуття тримається недовго і після залишається зволоженя шкіра. Змивався також супер комфортно вистачило мені його десь 3 місяці при постійному користуванні десь 1-2 рази на тиждень на все тіло.

2. Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера Joko Blend Premium Alginate Mask

писала вже про неї окремо пост https://club.makeup.com.ua/post/33877/, щось ми не дуже подружилися. В цілому маска непогана, але до конситенції виникли питання. Не впевнена, що повторю.

3. Зубна паста Marvis Classic Strong Mint

Це була моя друга паста від цього бренду, перша була з корицею. Ця сподобалася набагато більше. Брала її для того, щоб зручно було брати в подорожі. Але використовувала в кінці вже просто, бо термін вже був на підоді. Гарні упакування, подобається брати мініатюри, але не знаю чи колись наважуся на повний розмір.

4. Міцелярна вода Garnier Skin Naturals

Міцелярка яку я найбільше боялася пробувати, вона мене знайшла сама) Мені її віддали. Що можу сказати про неї, вона м'якіше ніж я очікувала, але всеодно для чутливої шкіри я б її не радила. Я нею в основоному змивала туш і іноді залишилося після почервоніння легеньке, при тому що я ніколи не тру дуже інтенсивно. На заміну вже придбала нову, скоро поділюся з вами.

5. Purito Dermide Cica Barrier Sleeping Pack

Я її придабала після того як спробувла пробник, мені вона тоді чомусь тоді, неймовірно сподобалася. Але вона для мене була просто жиреньким кремом, вона не залишала якоїсь плівки. Але все частіше десь на половині упакування я почала віддавати перевагу іншим зволожючим засобам з цікавішими складами. А вона перекочувала до хлопця і він використовував її завжди після гоління. Ця баночка це єдине, що він не забуває на себе мастити і як її немає на своєму місці це стрес 😅 Зараз на заміну я думаю йому дати сироватку від Needly, а я натомість відкрию свою нову сироватку. Яку я вам ще не показала, але обіцяю виправитися)

Ось такі викикдушки вийшли) Чим з цього користувалися?

Пусті баночки березня
Пусті баночки березня