Сидорчук Анжела

Чи варто переплачувати за гель для душу?

Чи варто переплачувати за гель для душу?

Раніше я ніколи не приділяла особливої уваги гелям для душу, але останнім часом хотіла затестувати щось цікаве та незвичне для себе, тому для порівняння обрала цих двох кандидатів)

Чи варто переплачувати за гель для душу?

За консистенцією вони різні.

Tesori: звичайний гель для душу, молочного кольору. Розхід звичайний, гарно піниться, тому вистачає надовго. Проте форма упакування така, що може вилитись більше засобу ніж потрібно, тому варто обережно дозувати продукт.

L'Erbolario: тут у нас рідка олія для тіла, яка починає гарно пінитись при контакті з тілом, тому розхід теж звичайний, ні більше, ні менше. Упакування зручніше, набагато легше дозувати засіб при використанні. Також сама баночка має естетичний вигляд, мені подобається.

Аромат

Tesori для мене має аромат чоловічого парфуму, унісекс. Якщо прийдете в будь-який парфумерний магазин і скажете, що шукаєте такий аромат в бюджетному сегменті, то вам дадуть схожі на цей гель для душу аромати. Якщо ви прихильниця більш жіночих ароматів, то вам варто пошукати щось інше, якщо обираєте для чоловіка або позитивно ставитесь до унісекс ароматів, то цей варіант для вас. На шкірі залишається декілька годин, але не дуже активно, парфуми чи спрей для тіла не перебиватиме. Я б купила ще раз цей гель саме через його аромат.

L'Erbolario пахне спеціями та прянощами. Аромат дуже стійкий, без затесту краще не купувати, тому що через свою різкість та специфічність не всім сподобається цей запах. На тілі він відчувається набагато сильніше, ніж Tesori, але знову ж таки за годину можна наносити інші аромати і перебивати парфуми цей гель не буде. Особисто я більше до цього запаху не повернусь, занадто він вже яскравий, як для гелю для душа.

Вплив на шкіру

Скажу одразу, що у мене нормальна шкіра і для того, щоб з'явилась сухість засобу потрібно постаратись :)

Сухість не викликав ні один, ні другий гель, але L'Erbolario дає додаткове зволоження, шкіра ніжніша, ніж від Tesori.

Ціна

Тут насправді ключовий для мене момент, оскільки ніяких проблем ні один, ні інший засіб не покликаний вирішувати, тому сенсу переплачувати я не бачу. L'Erbolario коштує в 5 разів більше, ніж Tesori, але як на мене він не впливає на шкіру в 5 разів краще. Звичайно зовнішній вигляд, коробочка в якій приходить гель, а також пробничок крему в подарунок все це формує вищу ціну, але я до цього гелю більше не повернусь. Tesori має ще так багато різних запахів, що напевно оберу собі ще щось з цієї лінійки.

Сподіваюсь була корисною для вас)

Сидорчук Анжела
7
Підписники
0