Фі лер для волосся від Scalp: чи вартий він уваги?
І що він, такий малесенький, зробив з моїм волоссям...
Привіт, красуні💋
Філер... Таке гарне слово, красиве... От прям і здається, що воно ну повинно щось класне зробити. Для мене він не перший, і думаю, що скоріш за все, стане моїм фаворитом. А отже, потрібно розповісти детальніше.
Ну, що ж, поїхали!
Місце покупки та вартість
Філер для швидкого відновлення структури пошкодженого волосся, з гіалуроновою кислотою від українського виробника Scalp купувала я тут. І насправді купувати не планувала, але для участі у акції потрібно було набрати необх ідну суму, і тому він опинився у кошику. Хоча, ні, не справді. Напочатку літа планую зробити хімічну завивку, а волосся трошки очікує кращого стану для цього, тому дуже інтенсивно приводжу його до ладу. Тому і філер буде топчик.
Купувала у грудні, перед Новим роком, вартість його була 84 грн. Зараз він коштує 102 грн по акції (звичайна ціна 119 грн).
Пакування
От честно, я пам’ятаю, що коробочки картонної точно не було, а чи був захист від відкриття - не пам’ятаю... Насправді, для мене це достатньо важливо, особливо, коли виробник пише строк придатності з моменту відкриття. Ну якщо захисту нема, то як можна бути певним, що до мене її ніхто не відкривав і з якого моменту рахувати строк придатності?
Упс, відійшла від теми. Пакування. Маленький тюбик, такий подовжений, з м’якого білого пластику. Кришечка відкручується, а сам продукт видавлюється через довгий носик.
Виробник на лицьовій частині вказує "усе по стандарту", на звороті - склад, спосіб використання, протипоказання, умови зберігання, строк придатності, хто виробник. Доречі, виробник - Україна.
Склад
За традицією лямзю цитатою склад з карточки товару:
"Aqua, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Behentrimonium Chloride, PPG-15 Stearyl Ether, Polyquaternium-68, Hydroxypropyl Guar, Phenyl Trimethicone, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Ceramide III, Glycerin, Caprylyl Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Decyl Glucoside, Pentylene Glycol, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Polyquaternium-44, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Parfum."
І тепер давайте взагалі та по загалях дивитись що у нас тут цікавого.
Гіалуронова кислота. Тут виробник розгулявся і це мені подобається. Тут їх аж 4 різновиди. І це +++.
Екстракт Гамамеліса - надає блиск. Беремо за плюс, адже хай він, а не силікони.
Ну й поїхали по стандарту емульгатори, стабілізатори і тд, але цілком не кретичні.
Що мене при купівлі теж зацікавило. Виробник пише у складі наявність церамідів (керамідів), а волосся, особливо пошкоджене, його ой як потребує. У цьому засобі він тут 3-го класу. Що робить? Запечатує вологу, заповнює пошкодження (адже церамід - один із складників волосся), захищає від пошкоджень, надає блиску. Але є й але. Скоріш за все, його тут малувасто, якщо проаналізувати, на якому місці у складі він знаходиться....
Консістенція, колір, запах
Філер має кремоподібну консістенцію. Я б не сказала, що він густий, але й не рідкий. Десь золота середина.
Колір мутний, молочний.
Запах... От я не люблю аромати у косметиці, але цей... ❤️Вах вах вах, заверніть мені три!! Дуже ніжний, солодкуватий, приємний, навіть, сказала б, що такий бАгатий аромат. На волоссі довго не тримається, швидко вивітрується. Але, я якось на наступний день після нанесення потрапила під дощ, так от волосся одразу ним пахнути стало. Такий, маленький нюансик.
Використання
Виробник радить використовувати наступним чином: розтерти в долонях та нанести на чисті, вологі кінчики волосся.
Що роблю я. Моє волосся достатньо "потрьопане життям", і пошкодження у мене починається з середини довжини. Тому наносити лише на кінчики для мене не варіант. Я роблю наступним чином: помила волосся, підсушила рушником і не розчісуючи ділю його на дві половини. Вичавлюю десь горошинку засобу, розтираю між долонями і десь з середини довжини волося наношу філер, перетираючи волосся між долонями. Теж саме повторюю з іншою половиною.
Засіб наношу після кожного миття волося, мию двічі на тиждень. Якраз проміжку між миттям достатньо, щоб філер виконал свою роботу.
Результати від використання
Ось вже майже як три місяці я його використовую. Він не обтяжує волосся, ніяким разом не виглядає плівкою.
Стан волосся дійсно покращився. Волосся стало м’яке, дуже легко розчісується, приємне на дотик, зявився блиск. Результат дійсно помітний!!!
Перейду до висновків
А тепер висновки. Моє однозначне так, як ото кажуть "загорніть дві"🤣! Бюджетний філер, який повністю виконує поставлену задачу.
Резюмуючи, як завжди, коротенько про плюси та мінуси:
Плюси:
- Чудовий склад.
- Засіб повністю виконує поставлену задачу.
- Приємний аромат
- Бюджетна вартість.
- Легкий у використанні.
- Економічний у використанні.
Мінуси:
- Для себе не побачила.
Ось якость так, мої красуні, робіть висновки самі - купувати чи ні цей продукт. Але моє однозначне - рекоменд ую!
Коментарі (0)