Kostenko_Nastya👩‍🦰

Філер для волосся від Scalp: чи вартий він уваги?

Філер для волосся від Scalp: чи вартий він уваги?

Привіт, красуні💋

Філер... Таке гарне слово, красиве... От прям і здається, що воно ну повинно щось класне зробити. Для мене він не перший, і думаю, що скоріш за все, стане моїм фаворитом. А отже, потрібно розповісти детальніше.

Ну, що ж, поїхали!

Філер для швидкого відновлення структури пошкодженого волосся, з гіалуроновою кислотою від українського виробника Scalp купувала я тут. І насправді купувати не планувала, але для участі у акції потрібно було набрати необхідну суму, і тому він опинився у кошику. Хоча, ні, не справді. Напочатку літа планую зробити хімічну завивку, а волосся трошки очікує кращого стану для цього, тому дуже інтенсивно приводжу його до ладу. Тому і філер буде топчик.

Купувала у грудні, перед Новим роком, вартість його була 84 грн. Зараз він коштує 102 грн по акції (звичайна ціна 119 грн).

От честно, я пам’ятаю, що коробочки картонної точно не було, а чи був захист від відкриття - не пам’ятаю... Насправді, для мене це достатньо важливо, особливо, коли виробник пише строк придатності з моменту відкриття. Ну якщо захисту нема, то як можна бути певним, що до мене її ніхто не відкривав і з якого моменту рахувати строк придатності?

Упс, відійшла від теми. Пакування. Маленький тюбик, такий подовжений, з м’якого білого пластику. Кришечка відкручується, а сам продукт видавлюється через довгий носик.

Виробник на лицьовій частині вказує "усе по стандарту", на звороті - склад, спосіб використання, протипоказання, умови зберігання, строк придатності, хто виробник. Доречі, виробник - Україна.

За традицією лямзю цитатою склад з карточки товару:

"Aqua, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Behentrimonium Chloride, PPG-15 Stearyl Ether, Polyquaternium-68, Hydroxypropyl Guar, Phenyl Trimethicone, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Ceramide III, Glycerin, Caprylyl Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Decyl Glucoside, Pentylene Glycol, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Polyquaternium-44, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Parfum."

І тепер давайте взагалі та по загалях дивитись що у нас тут цікавого.

Гіалуронова кислота. Тут виробник розгулявся і це мені подобається. Тут їх аж 4 різновиди. І це +++.

Екстракт Гамамеліса - надає блиск. Беремо за плюс, адже хай він, а не силікони.

Ну й поїхали по стандарту емульгатори, стабілізатори і тд, але цілком не кретичні.

Що мене при купівлі теж зацікавило. Виробник пише у складі наявність церамідів (керамідів), а волосся, особливо пошкоджене, його ой як потребує. У цьому засобі він тут 3-го класу. Що робить? Запечатує вологу, заповнює пошкодження (адже церамід - один із складників волосся), захищає від пошкоджень, надає блиску. Але є й але. Скоріш за все, його тут малувасто, якщо проаналізувати, на якому місці у складі він знаходиться....

Філер має кремоподібну консістенцію. Я б не сказала, що він густий, але й не рідкий. Десь золота середина.

Колір мутний, молочний.

Запах... От я не люблю аромати у косметиці, але цей... ❤️Вах вах вах, заверніть мені три!! Дуже ніжний, солодкуватий, приємний, навіть, сказала б, що такий бАгатий аромат. На волоссі довго не тримається, швидко вивітрується. Але, я якось на наступний день після нанесення потрапила під дощ, так от волосся одразу ним пахнути стало. Такий, маленький нюансик.

Виробник радить використовувати наступним чином: розтерти в долонях та нанести на чисті, вологі кінчики волосся.

Що роблю я. Моє волосся достатньо "потрьопане життям", і пошкодження у мене починається з середини довжини. Тому наносити лише на кінчики для мене не варіант. Я роблю наступним чином: помила волосся, підсушила рушником і не розчісуючи ділю його на дві половини. Вичавлюю десь горошинку засобу, розтираю між долонями і десь з середини довжини волося наношу філер, перетираючи волосся між долонями. Теж саме повторюю з іншою половиною.

Засіб наношу після кожного миття волося, мию двічі на тиждень. Якраз проміжку між миттям достатньо, щоб філер виконал свою роботу.

Ось вже майже як три місяці я його використовую. Він не обтяжує волосся, ніяким разом не виглядає плівкою.

Стан волосся дійсно покращився. Волосся стало м’яке, дуже легко розчісується, приємне на дотик, зявився блиск. Результат дійсно помітний!!!

А тепер висновки. Моє однозначне так, як ото кажуть "загорніть дві"🤣! Бюджетний філер, який повністю виконує поставлену задачу.

Резюмуючи, як завжди, коротенько про плюси та мінуси:

Плюси:

• Чудовий склад.
  • Засіб повністю виконує поставлену задачу.
  • Приємний аромат
  • Бюджетна вартість.
  • Легкий у використанні.
  • Економічний у використанні.

Мінуси:

• Для себе не побачила.

Ось якость так, мої красуні, робіть висновки самі - купувати чи ні цей продукт. Але моє однозначне - рекомендую!