alena.rosee

Продовжую знайомство з Olaplex

Продовжую знайомство з Olaplex

Всім привіт 💕

Продовжую знайомство з Olaplex , про шампунь- кондиціонер можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/32665/ .

Результат від користування був неідеальний , але хотілось спробувати засоби у відомій зв'язці : 3-4-5.

Бренд вислав мені на тестування таку мініатюру , якої вистачило на повноцінний затест якраз з рідними шампунем та кондиціонером)) що з того вийшло - давайте подивимось 🤩

Інформація від виробника:

Еліксир «Досконалість волосся» розроблений спеціально для того, щоб у проміжку між салонними процедурами ви могли підтримувати красу ваших локонів. Olaplex Hair Protector No.3 не містить шкідливих речовин: альдегідів, сульфатів, силіконів, фталатів і діетаноламіну.

Засіб універсальний, тому підходить як для натурального волосся, так і для тонованого або фарбованого, а також для локонів після хімічної завивки. Ніжна кремоподібна консистенція і приємний косметичний аромат — додаткові бонуси. За допомогою еліксиру ви збережете ваші локони красивими, ніби щойно після салону!

Спосіб застосування: рекомендується наносити достатню кількість еліксиру на вологі, підсушені рушником волосся. час витримки — мінімум 10 хвилин. Для пошкодженого волосся: не змивати, нанесіть No.3 повторно мінімум на 10 хвилин. Чим довший час витримки, тим кращим буде ефект. Еліксир потрібно змивати із застосуванням шампуню і кондиціонера. Рекомендується використовувати один раз на тиждень.

🫧

Мої враження від використання:

Консистенція: легка кремова , як звичайний Кондиціонер

Запах: легкий, нагадує кремові аромати або засоби для волосся з вівсом, щось легеньке, на волоссі не залишається

Як розподіляється : наноситься на вологе волосся легко. обов'язково наносити тільки вологе волосся 💦

Застосування: я наносила рівно по інструкції виробника , на 10 хвилин до миття шампунем.

В мене були додаткові семпли 4 та 5, тому змогла протестувати засіб 3 з рідними іншими засобами )

⭐️Результат від шампуня та кондиціонера на мій погляд та на моєму волоссі був не прям супер , волосся хоч і було структуроване та густе , але суховате.

⭐️Результат від використання 3-4-5 став краще: волосся стало не просто структуроване (коли гарно видно стрижку), а і наповнене , досить блискуче, ну в головне що волосся стало не таким суховатим, як після 4-5.

Замаснілось воно так же як і завжди , не швидше звичайного .

На питання в анкеті виробника "Чи плануєте ви придбати засіб 3 найближчим часом" Я б відповіла, що не впевнена , тому що такий результат мені можуть дати і більш бюджетні засоби , але і списувати з рахунків не буду , тому що при такій комбінації волосся дійсно як після салону ⭐️

Хто не знайомий з брендом , я б рекомендувала все ж почати знайомство з мініатюр ✨

Склад та консистенція на фото 💛

Результат на відео 🖤