Blics hair ✨💫

Повний розбір! Маска від Garnier fructis

Повний розбір! Маска від Garnier fructis

Розбирати цю маску будемо це такими критеріями:

1.      Зовнішній вигляд та упаковка

2.      Запах та консистенція

3.      Що обіцяє виробник?

4.      Аналіз складу

5.      Результат аналізу

6.      Висновок

Маска від Garnier fructis представлена у розмірі 400 мл. Придбала я її не на make up. Що мені не сподобалось, так це те, що сама маска всередині чи ззовні не захищена плівкою. Тобто, ти береш маску, відкриваєш кришечку, а вона можливо, вже неодноразово відкривалася, і хтось там робив пальцями «шалтай-балтай».

Запах мені нагадав більше карамельні цукерки з легким запахом банану або як запах бананового йогурту. Запах легкий, смачний та ненав’язливий. На сухому волоссі запах залишається ну дууже приємним та смачненьким))). Консистенція маски, як густий йогурт.

На сайті заявлено, що маска допоможе від: живлення, зволоження, пом’якшення, розгладження.

Дізнатися, чи дійсно все це є допоможе розбір складу маски

Aqua/water - вода

cetearyl alcohol – жирний спирт (пом’якшує, надає захист від пересушування)

stearamidopropyl dimethylamine – емульгатор

isopropyl myristate –пом’якшує, надає гладкість

cetyl esters – кондиціонер, надає блиск

helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil – масло соняшника

musa paradisiaca fruit juice/banana fruit juice – екстракт банана

glucine soja oil/soybean oil – масло сої

butyrospermum parkii butter/shea butter – масло ши, є фактор захист від уф

glycerin - зволоження

citric acid - регулятор рН, загущувач (може викликати реакцію у людей з чутливою або схильною до аллергії шкірою)

lactic acid – молочна кислота (може бути як стабілізатор кислотності та як вологоутримуючий агент)

З активних складових ми бачимо: масло Ши, соняшника, сої, екстракт банана, вітамін Е, що пом’якшують та живлять волосся. Жирний спирт, декілька пом’якшуючих компонентів та зволожуючих.

Базові масла в масці на живлення – це добре, але це не всі компоненти, які допоможуть волоссю повернути втрачені ліпіди.

В цілому слова виробника правдиві) Маска буде живити за рахунок жирних спиртів та масел, трохи зволожувати (але, якщо в Вас дуже сухе волосся, то на відновлення не сподівайтесь) В цілому волосся дійсно буде мʼяким та розгладженим.

Для пористих, освітлених, сильно та середньо пошкодженого волосся: маска може здатися слабкою. Це через те, що в ній відсутні захисні, маскуючі компоненти. Ця маска не дасть неймовірно блискучого волосся, але все ж таки гарненько пом’якшить волосся. Оцінять і власниці кудрів.

Для низькопористого та непошкодженого волосся: натуральному волоссю ця маска підійде, особливо, якщо вони тільки починають свій догляд. Але раджу вам добре промивати та не наносити її ну дууже багато.

В якості крему, що не змивається використовувати не треба, захист буде поганий.

Склад у маски досить непоганий, як для масс-маркету. Це не мега-відновлююча маска, але досить дієва. Для пористих, освітлений середньо та сильно пошкодженого волосся може здатися слабкою. Для низькопористого та непошкодженого ця маска чудово підійде. Не використовуйте в якості незмивного догляду. Тобто маска підійде для тих, хто тільки починає свій догляд за волоссям, та не має сильних пошкоджень. В цілому маска досить непогана, саме з таких нескладних, але з дієвим складом масочок потрібно починати. В мене волосся середнього пошкодження, натуральне, довге, сухе, позбавлене живлення. З першого використання я була нею задоволена. Маска дійсно подивила волосся, трохи його зволожена. вона стало мʼякеньким та гладеньким!!! При комплексному догляді та правильному сушінні волосся в мене було гладеньке, рівне, м’яке та доглянуте. Маска супер!