Attar Collection Musk Kashmir
Мускусно-пряний аромат чистоти 🫧 але є одне АЛЕ
З настанням весни хочеться пробувати нові аромати, у вас теж так?
Припав до душі вайб чистоти, випраного одягу та ніжності. Але, як потім я начиталася, що бренд Attar Collection сумлінно косить під східний, хоча по факту, наче представник країни болот є власником. Короче, мутно і не дуже приємно. Хтось достеменно знає щось про це? Бо мені аромат дуже зайшов і я вагаюся.
Як взагалі ви ставитеся до подібних ситуацій і чи закриваєте на сумнівне походження очі?
Отже, про аромат:
Attar Collection Musk Kashmir - це теплий, ніжний мускус, що дає аромат чистоти, але не різкого порошку, як Byredo Blanche, а навпаки, це щось ніжне та невагоме.
Я б віднесла його до аромату без аромату. Композиція в нього досить проста, я відчуваю тонкий мускус, білі квіти та білий перець. Це щось східне, але водночас легке та витончене.
У мене цей аромат асоцієються з комфортом, затишком, природною красою та теплими обіймами коханої людини.
Він добре підійде на кожень день, особливо влучно носити на роботу, у закрите приміщення, якщо не потрібен удушливий шлейф.
Сезонність: круглий рік, особливо на весну чи літо.
Шлейф: помірний, відчутний до метра. Пару розпилень для нього достатньо.
Стійкість: приємно потішила, як для такого делікатного аромату - 6-8 годин.
🆘 І що з ним робити, дівчат?
Хто може порадити щось схоже? Хотіла повторювати, коли закінчу цей відливантик, але, зважаючи на описане на початку 🤷🏻♀️
Коментарі (0)