Оленка

Аромат для #cleangirl?

Аромат для #cleangirl?

Це той випадок, коли важко описати свої враження. Бо, з однієї сторони це легкий, досить приємний, офіснонейтральний аромат. З іншої він здається мені мильним, як кондиціонер для білизни. От навіть, щось подібне є у Lenor. Точно це направлення ароматів з вайбом прального порошку, типу як Byredo, Muse ZP. При цьому, тут дуже багато пудри, є легенький натяк на квітковість. І хоч піраміда аромату простенька і лаконічна, але аромат не плаский. Що мені, що сестрі він не те, щоб не сподобався. В ньому щось є. Саме цією нейтральністю і ненав'язливістю він і підкупає, притягує. Свіжовипрана білизна, тіло після душу. Чистота, ніжність, свіжість.

Аромат тихий, інтимний, я його відчуваю першу годину, потім вже він зливається зі мною, хоча для людей навкруги він присутній досить довго. Він абсолютно жіночий, на мужчині його не уявляю.

Раніше мені подобались такі парфуми - від тебе приємно пахне, але незрозуміло чим. Зараз хочеться чогось персоналізованого, тому поки що офлаконювати Lattafa Perfumes Thameen Collection Musk So Poudree не буду. Але впевнена, що є дівчата, які шукають щось подібне.

Аромат для #cleangirl?