Juli Butik

Піна для гоління Gillette Foam Sensitive Skin

Піна для гоління Gillette Foam Sensitive Skin
Піна для гоління Gillette Foam Sensitive Skin
Піна для гоління Gillette Foam Sensitive Skin
Піна для гоління Gillette Foam Sensitive Skin

Ця пінка для чутливої шкіри просто чудова.

Вона має приємний аромат, ніжний та свіжий.

Текстура пінки така повітряна та об'ємна як хмаринка.

Гоління з нею проходить набагато приємніше. Пінка забезпечує хороше ковзання леза, завдяки чому мінімалізує травмування шкіри. Добре пом'якшує жорстку щетину.

Після гоління немає відчуття сухості, подразнення не викликала. Шкіра гладенька та ніжна ♥

Вистачає надовго.

Aqua - ВОДА - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів (Цілком безпечно)

Triethanolamine - низькомолекулярний аміноспирт, з кислотами утворює солі. У косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів. Безпечний для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не викликає подразнення шкіри та інших побічних ефектів (Середня безпека)

Stearic Acid - СТЕАРИНОВА КИСЛОТА поширена в природних жирах та оліях, одна з основних жирних кислот тканин людини. У вільному вигляді міститься у секреті сальних залоз. Використовується у вигляді стеарину (суміш стеаринової, пальмітинової та невеликої кількості ненасичених кислот), що отримується розщепленням жирів тваринного та рослинного походження, для косметики використовують рослинні джерела та дистилюють. (Безпечно)

Palmitic Acid - ПАЛЬМІТИНОВА КИСЛОТА найбільш поширена у природі жирна кислота. Входить до складу гліцеридів більшості тваринних жирів та рослинних олій (наприклад, пальмова олія містить 39-47% цієї кислоти), а також деяких восків (бджолиний віск, спермацет). У косметиці її похідні використовуються як структуроутворювачі, емульгатори, емоленти. (Цілком безпечно)

Isobutane - Сьогодні аерозольні продукти не містять фреонів завдяки виробникам, які використовують безпечніші хімікати. Одним із хімічних речовин, альтернативних фреонам, є ізобутан. Незважаючи на те, що ізобутан не становить такої ж небезпеки для озонового шару, ізобутан може спричинити незначні проблеми зі здоров’ям. Це газ без кольору та запаху, який отримують з нафти та природного газу. Він також відомий як метилпропан. Виробники використовували його в косметичних продуктах, таких як аерозольні лаки для волосся. Це також чудовий піноутворювач, він входить до складу мусів і кремів для гоління. Інші продукти, які містять цю хімічну речовину, включають шампуні, кондиціонери для волосся та косметику через його властивості розчинника. Після перегляду даних про безпеку, пов’язаних із ізобутаном, FDA включило його до списку загальновизнаних як безпечних (GRAS), таким чином схваливши його для використання у виробництві спіненого пластику та як непряму харчову добавку. Огляд косметичних інгредієнтів (CIR) оцінив наукові дані та дійшов висновку, що ізобутан безпечний як косметичний інгредієнт. Більшість досліджень токсичності ізобутану включали вдихання, а не його вплив на шкіру. Це тому, що ізобутан є газом і використовується переважно як пропелент. Ці дослідницькі групи припустили, що контакт зі шкірою буде незначним, оскільки газ швидко випаровується. У базі даних The Skin Deep Database ізобутен зазначений як помірно небезпечний, насамперед тому, що він може стимулювати алергічні реакції. Однак поки що будь-які докази його несприятливого впливу на шкіру обмежуються рідкою формою. Вдихання газу може спричинити хрипи, кашель і напружене дихання. (Допустимо)

Laureth-23 - полімер, використовують в якості очищаючого агента, сурфактанта, емульгатора. (Допустимо)

Sodium Lauryl Sulfate - ЛАУРИЛСУЛЬФАТ НАТРІЮ - аніонактивний ПАР. Одержують сульфатуванням аліфатичних спиртів (фракції 12-С14) на основі натуральної або синтетичної сировини. Має сильно виражену миючу і піноутворювальну здатність. Композиції з підвищеним вмістом лаурилсульфату натрію дерматологічно несприятливі через подразнювальну та знежирювальну дію на шкіру. (Безпечно)

Parfum - Віддушка парфумерна. Це загальний термін, список інгредієнтів якого у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій. (Середня безпека)

Propane - безбарвний газ. У косметиці використовується як пропелент в аерозольних упаковках. Алерген (Допустимо)