ewigkeit

Lattafa Qaed Al Fursan Unlimited

Lattafa Qaed Al Fursan Unlimited

Перш за все, до того, як розповiдати про своi вряження вiд даного парфуму, треба вiдмiтити, що його порiвнюють з Mancera Coco Vanille, який я хочу вже давно, але то одне то iнше, то немає потрiбного менi об`єма 60 мл, то немає притомної цiни на нього. Так вiн i залишається в планах поки що.

I коли я побачила, що цей парфум вiд Lattafa вiдмiчають як дуже схожий, то вирiшила поки що взять його, маючи надiю, що якщо таки схожий, то Mancera менi вже вiдпустить и буде не потрiбна :)

Щож. Можу сказати одне: якщо ви хочете саме якийсь певний парфум, добре знаєте як вiн пахне, то навряд чи його щось зможе замiти. Але якщо вiн вам просто подобається i вас влаштує парфум "в напрямку", то можна брати i добре зекономити грошi )

Як окремий парфум, вiн гарний, звiсно, якщо ви любите такий напрямок. Любителям "свiжакiв" i "компотiв" не сподобається, звичайно :)

Це щiльний аромат кокоса, ванiлi, iлангу, франжипанi та сандала, з невеликою фруктовою вставкою, але чи то ананас, чи то цитруси, чи ще щось, то не дуже зрозумiло. Хоча ананас можна "притягнути", якщо знаєшь про нього.

Lattafa Qaed Al Fursan Unlimited

На вiдмiну якраз вiд Mancera Coco Vanille, де є персик, який дуже добре вiдчувається як холодний освiжаючий персиковий чай, яким ви запиваєте це кокосово-ванiльно-iлангове.. щось :) В цьому ж Quaed запити той солодкий блок не налили )

Можливо в базi вони i стають трохи схожi, коли в Mancera уходить персик и залишається приємний "доглядовий" аромат. Але нi, нiяким чином Lattafa Qaed Al Fursan Unlimited менi не замiнив Coco Vanille.

Але всеж я не жалкую, що вiн у мене з`явився. Як окремий аромат, менi вiн подобається. Хоча спочатку було легке разочарування, як вiн тiльки прийшов - був занадто монотонно солодкий, ще й якась неприємна нота вилiзала поперед всiх. Але як настоявся, то став непоганий. СтIйкiсть теж в повному порядку. Щей за свою цiну. За яку в нього ще й магнiтна кришка, окремий вид задоволення ))

Звичайно ж без затесту не треба брати, особливо тим, хто не дуже впевнений в своїх уподобаннях. Та i через те, що парфумерiя може бути дуже неоднозначною, коли один i той же парфум рiзнi люди вiдчувають по-рiзному. Деяким тут взагалi нема кокоса. Дивно дуже, бо вiн тут гучний.

А любителям такого напрямку рекомендую спробувати, бо чому нi :)

Особисто менi цей парфум абсолютно не замIнив Coco Vanille, але чуть заспокоїв на цей рахунок, можно сказати так :)