Ирина ❤️

Стайлінг-пудра для волосся "Об'єм"

Стайлінг-пудра для волосся "Об'єм"

Моє волосся натуральне, пряме, довжиною трохи нижче плечей. Моя стрижка вимагає об'єму та укладання після кожного миття голови. З цією пудрою познайомилася випадково, скуштувавши подругу. Вона йде в осязі 10г, але витрачається дуже економно. Усередині білий порошок, в баночці є дозатор.

Якщо ви перепробували всі види стайлінгових засобів, а вам все одно хочеться чогось нового, стайлінг-пудра від бренду Taft – найкраще рішення для експериментів. Її незвична текстура чудово справляється із завданням створення об'єму, оскільки сухі частинки не обтяжують навіть тонке волосся. Пудра формує стійкий прикореневий об'єм без склеювання, що дає можливість бути вільною у своїх образах! Ваше волосся буде виглядати пишним і доглянутим незалежно від його довжини, структури і стану.

Особливості стайлінг-пудри True Volume 3 від Taft:

- Пудра має легку текстуру;

- Підходить для всіх типів волосся;

- Забезпечує контроль над зачіскою на 24 години;

- Забезпечує миттєвий прикореневий об'єм;

- інноваційна компактна упаковка;

- в одній баночці до 50 застосувань;

- не склеює та не обтяжує волосся;

- Веган формула не містить інгредієнтів тваринного походження.

Розчісую волосся гребінцем Tangle Teezer або Janeke Superbrush (купувала оригінальні на makeup), та сушу феном з іонізацією для волосся Laifen (аналог популярного Dyson) але за ціною в кілька разів дешевше, укладаю його термобрашингом Expert Blowout SPEED Wavy Bristles WHITE&GREY 45 ( також кілька років тому купувала на makeup)

Після того як зроблено укладання волосся, я звичайно насипаю трохи пудри в долоню, розтираю її на кінчиках пальців і після цього пальцями наношу ТІЛЬКИ на коріння, піднімаючи волосся, об'єм виходить відразу (але у мене стрижка така що верхня частина волосся зістрижена коротше що б тримався обсяг). Пробувала наносити з баночки відразу на коріння, але мені так не зручно, можна пересипати зайвого і волосся може стати як склеєне не дуже приємне на дотик. Потрібно пудри зовсім небагато!

Волосся не жирніть, не брудняться швидше, не залишає білого нальоту. Якщо протягом дня обсяг впав, можна знову просто підняти волосся пальцями біля коріння, вже без додавання пудри

Мені подобається укладання з цим засобом, зараз користуюся лише ним

Про мої інші засоби для волосся https://club.makeup.com.ua/post/33208/

Про засоби проти випадіння волосся https://club.makeup.com.ua/post/33267/

Італійський шампунь глибокого очищення від стайлінгових засобів

Atricos Pre Shampoo Purifying Detoxifying 👩🏻 https://club.makeup.com.ua/post/34073/

Стайлінг-пудра для волосся "Об'єм"