Ирина 🦋

Шампунь для боротьби з випаданням волосся

Шампунь для боротьби з випаданням волосся

З цим шампунем вперше я познайомилася, коли у мене був період, у якому помітила, що моє волосся почало випадати більше ніж зазвичай, воно залишалося після миття голови і на ліжку. Тоді перечитавши відгуки про засоби від випадіння, я знайшла концентрат для збільшення густоти волосся Vichy Dercos Densi Solutions Hair Mass Recreator Concentrate 100мл https://club.makeup.com.ua/post/33285/ на нього було багато хороших відгуків, про те що він дійсно допомагає. У пару до нього я купила одразу цей шампунь. Також рекомендувався ще кондиціонер Vichy Dercos Energisant він наноситься не на голову, а на довжину волосся, його я не брала, вирішила що від випадання волосся він навряд чи допоможе

Є ще ампули Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 їх поки не пробувала, але збираюся найближчим часом купити для профілактики від випадіння якраз на весну, коли нашому організму не вистачає вітамінів. Вони є різні для жінок, та окремі для чоловіків.

Особливості Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo:

Формула цього шампуню збагачена амінексилом, запатентованою еталонною молекулою у боротьбі з випаданням волосся, а також іншими активними дерматологічними інгредієнтами. Додаткову дію мають вітаміни В5 і В3, які відновлюють і зміцнюють волокно волосся від коренів до кінчиків.

- амінексил запобігає затвердінню колагенової оболонки, що зміцнює фіксацію волосся в шкірі голови і відновлює їх еластичність;

- пантенол, відомий як провітамін B5, має зволожуючі, заспокійливі та відновлювальні властивості;

- ніацинамід, більш відомий як вітамін B3, має потужні антиоксидантні та протизапальні властивості;

- шампунь стимулює синтез кератину, захищає від агресивних впливів довкілля;

- зменшує запалення та свербіж, зміцнює волосся;

- шампунь має гіпоалергенну формулу, його ефективність підтверджено під дерматологічним контролем.

Характеристики та використання Шампунь густий, має злегка тряв'янистий аромат, піниться і добре промиває волосся. Після нанесення не змивала одразу, а тримала пару хвилин.

Цей шампунь я купувала кілька разів (у старому 250мл і в новому 200мл/400мл дизайні) мені подобалося як він вимиває моє волосся, не викликав лупи, сверблячки, не жирнив волосся раніше часу, з ним я можу мити волосся 1 раз на 3 дні, як і з іншими шампунями, які мені підходять. Також з ним є невеликий об'єм після укладання волосся феном

Я впевнена що один шампунь не може боротися з випаленням волосся, адже він дуже мало часу знаходиться на волоссі, для цього є різні не змиваються засоби у вигляді ампул, тоніків, лосьйонів. Але якісне очищення шкіри голови є не маловажним, для запобігання цій проблемі.

Випадання волосся може бути викликано багатьма причинами, наприклад, стресом або зміною сезонів. Але якщо проблема з випадінням волосся у вас справді серйозна, то краще звернутися до трихолога, здати потрібні аналізи і вже можливо лікувати цю проблему комплексно, перш за все зсередини.

Не можу сказати що з цими двома засобами у мене виросло багато нового волосся, але з проблемою випадання вони впоралися, а саме для цього вони й купувалися. Вже десь через 2 тижні я помітила, що при митті голови, мого волосся стало менше залишатися в руках, так само потім звернула увагу що вони стали пропадати з ліжка після сну. Результат від цих засобів мене порадував і я можу їх рекомендувати👍

А які зособи для вирішенні цієї проблеми використовуєте ви?

Всі вони нам подобаються, не жирнять і не бруднять волосся, деякі застосовувала кожен день, інші тільки після миття голови (1 раз на 3 дні)

Після скасування цих засобів, погіршення стану волосся у нас не спостерігалося

  • Weleda Belebendes Haar-Tonikum https://club.makeup.com.ua/post/39344/
  • Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss https://club.makeup.com.ua/post/34184/
  • Placen Formula Lanier Classic https://club.makeup.com.ua/post/38436/
  • La'dor Dermatical Scalp Tonic
  • MinoX Shampoo (більш бюджетна версія шампуню Vichy теж з міноксидилом)
  • Цей шампунь Orising CalmOrising та комплекс вітаминів Oxford Biolabs TRX2 рекомендував трихолог (купувала на makeup, тому що у лікаря на ці засоби ціни були значно вищими)

Сподіваюся якісь із рекомендованих мною засобів зможуть допомогти і з вашою проблемою з волоссям 🫶

Про мої улюблені засоби для волосся https://club.makeup.com.ua/post/33208/

Безсиліконовий зволожуючий шампунь La'dor Moisture Balancing Shampoo https://club.makeup.com.ua/post/34673/

Про шампунь глибокого очищення Atricos Pre Shampoo Purifying Detoxifying 👩🏻https://club.makeup.com.ua/post/34073/