Ирина ❤️

Емульсія для шкіри голови проти випадання волосся

Емульсія для шкіри голови проти випадання волосся

Одного разу в період весняного волосопаду вирішила зекономити і не купувати Vichy Dercos Densi Solutions Hair Mass Recreator Concentrate https://club.makeup.com.ua/post/33285/ а тоніка-стимулятора при втраті волосся з екстрактом розмарину Weleda Belebendes Haar-Tonikum https://club.makeup.com.ua/post/32550/ який я купувала колись раніше не було у продажу.

За відгуками на makeup я вибрала цей засіб.

Регенеруюча емульсія для шкіри голови надійно захищає волосся від випадання, ефективно впливаючи на коріння та стрижень волосся. Активні компоненти засобу активізують здатність клітин утримувати вологу та корисні речовини, які насичують шкіру вітамінами та мікроелементами.

Інтенсивне застосування косметичного засобу створює хороші умови для захисту волосся від агресивного зовнішнього впливу, огортаючи своєрідною живильною маскою з концентрованих рослинних екстрактів для більш глибокого та ефективного профілактичного та терапевтичного впливу на шкіру голови та волосся.

-Безрецептурна емульсія лікарської дії проти випадання волосся.

-Зміцнює волосяні фолікули та стимулює ріст волосся.

-Інтенсивно живить шкіру голови завдяки відвару понад 40 видів трав.

-Профілактика випадання волосся.

Об'єм 145мл, не знаю, чому назвали емульсія, а не тонік, рідина консистенції води, має трав'янисті ледь з ментолом аромат. Флакон з довгим носиком, через який зручно наносити його на шкіру голови, навіть не переливаю як завжди Weleda в порожній флакон зі спреєм.

Наносила на чисте та сухе волосся, іноді наносила не на зовсім чисте волосся між мийками голови, засіб волосся не бруднить і не жирнить, не склеює. Якщо наносила засіб не на дуже чисте волосся, то він навпаки трохи очищав шкіру голови і волосся виглядало краще, з'являвся об'єм . Це помітила і я і чоловік, користувалися ми з ним разом. Здається після нанесення він робить волосся більш жорстким у коренів і завдяки цьому триваеться объєм.

Перед використанням необхідно струсити флакон. Наношу емульсію на шкіру голови та ретельно масажую до повного вбирання. Змивати не треба.

Дійсно волосся випадати перестало, не можу сказати що тільки цей засіб допоміг, тому що тоді ще використовували Placen Formula Lanier Classic + через час з'явився у продажу Weleda Belebendes Haar-Tonikum, його використовували після закінчення 1-2 флаконів Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss

Зараз використовуємо цей засіб для профілактики, чергуючи його із засобами перерахованими вище + був ще La'dor Dermatical Scalp Tonic.

Негативних наслідків на шкірі голови чи волосся від нього немає, вже використовували за весь час близько 6 флаконів і купуватимемо далі. Чоловіку цей засіб теж дуже подобається (а у нього проблем з випадінням волосся набагато більша), я використовую за компанію

Ще про засоби проти випадіння волосся ✂️https://club.makeup.com.ua/post/33267/

Про корейську медову маска для волосся

Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask 🍯 та мої інші засоби для волосся https://club.makeup.com.ua/post/33208/

Емульсія для шкіри голови проти випадання волосся