Ірина 🦋

Емульсія для шкіри голови проти випадання волосся

Емульсія для шкіри голови проти випадання волосся

Одного разу в період весняного волосопаду вирішила зекономити і не купувати концентрат Vichy Dercos Densi Solutions Hair Mass Recreator Concentrate https://club.makeup.com.ua/post/33285/ а тоніка-стимулятора при втраті волосся з екстрактом розмарину Weleda Belebendes Haar-Tonikum https://club.makeup.com.ua/post/32550/ який я купувала колись раніше не було у продажу.

За відгуками на makeup я обрала цей корейський 🇰🇷засіб.

Регенеруюча емульсія для шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss 👩🏻 високоефективний безрецептурний лікарський препарат для лікування та профілактики випадання волосся. Інтенсивно живить і зміцнює волосяні фолікули, стимулює ріст волосся і при регулярному застосуванні збільшує його густоту. Завдяки високій концентрації екстрактів лікарських рослин, надає інтенсивну регенеруючу дію, усуває свербіж, лупу та покращує загальний стан шкіри голови, надійно захищає волосся від випадання, ефективно впливаючи на коріння та стрижень волосся. Активні компоненти засобу активізують здатність клітин утримувати вологу та корисні речовини, які насичують шкіру вітамінами та мікроелементами. Інтенсивне застосування косметичного засобу створює хороші умови для захисту волосся від агресивного зовнішнього впливу, огортаючи своєрідною живильною маскою з концентрованих рослинних екстрактів для більш глибокого та ефективного профілактичного та терапевтичного впливу на шкіру голови та волосся.

Основні переваги:

🌱Безрецептурна емульсія лікарської дії проти випадання волосся.

🌱Зміцнює волосяні фолікули та стимулює ріст волосся.

🌱Інтенсивно живить шкіру голови завдяки відвару понад 40 видів трав.

🌱Профілактика випадання волосся.

Основні рослинні інгредієнти складу:

🌿Солодка уральська регулює секрецію сальних залоз, має протизапальний ефект, перешкоджає випаданню волосся.

🌿Дудник гігантський є джерелом антиоксидантів та запобігає старінню шкіри.

🌿Аїр очеретяний забезпечує харчування волосся, робить його еластичним.

🌿Джгун-корінь посилює кровообіг, покращує еластичність шкіри голови.

🌿Корейський женьшень зміцнює волосяні фолікули, покращує кровообіг та прискорює обмін речовин.

🌿Екстракт листя зеленого чаю живить волосяні фолікули, має антибактеріальні, заспокійливі та в'яжучі властивості, усуває свербіж і лупу.

Пакування: Об'єм 145мл. Має захісну плівку, що теж + для мене, знаю що засіб ніхто не відкривав. Флакон пластиковий з довгим носиком, через який зручно наносити засіб на шкіру голови.

Консистенція та аромат: Не знаю, чому назвали емульсія, а не тонік, прозора рідина консистенції води, має трав'янисто-ментоловий аромат.

Емульсія для шкіри голови проти випадання волосся

Наносила на чисте волосся після миття голови, підсушені рушником , втираючи кінчиками пальців 🙌🏼 у шкіру голови до повного вбирання. Перед використанням треба струсити флакон. Змивати не треба. Засіб волосся не бруднить і не жирнить, не склеює. При нанесенні на голову є легкий ефект, що охолоджує. Якщо іноді наносила засіб не на чисте волосся, то він навпаки трохи очищав шкіру голови і волосся виглядало краще, з'являвся об'єм . Це помітила і я і чоловік, користувалися ми з ним разом. Здається після нанесення він робить волосся більш жорстким у коренів і завдяки цьому як бонус триваеться объєм👍🏼

Емульсію можна використовувати 2-3 рази на тиждень. Курс лікування становить 3-6 місяців.

Дійсно волосся випадати перестало, чекати 3-6 місяців не довелося , але не можу сказати що тільки цей засіб допоміг, тому що тоді чергувала засоби и ще використовувала Placen Formula Lanier Classic https://club.makeup.com.ua/post/38436/ + через час з'явився у продажу Weleda Belebendes Haar-Tonikum, його використовували після закінчення 2 флаконів Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss. Але треба врахувати що цими засобом користувався і чоловік, тому вважатимемо що на мене пішов 1 флакон

Зараз використовуємо цей засіб для профілактики, чергуючи його із засобами перерахованими вище + був ще La'dor Dermatical Scalp Tonic https://club.makeup.com.ua/post/46895/

При попаданні емульсії на шкіру червоних слідів не залишалося 🥵, як буває від деяких інших засобів, які містять червоний перець🌶️. Також негативних наслідків таких як лупа, свербіж або ще щось від нього ніколи немає, навпаки, завдяки своєму складу засіб повинен цьому перешкоджати. Але не в мене ні у чоловіка 👩‍❤️‍👨немає лупи, тому перевірити як засіб допомагає боротися з цією проблемою не вдалося.

На даний момент використовуємо цей засіб вже десь протягом року. Я іноді десь 1-2 раза на тиждень, чоловік 👨🏻‍🦱частіше. Йому цей засіб теж дуже подобається, а у нього проблем з випадінням волосся була набагато більша. Зараз волосся випадати перестало, він задоволений результатом і підтримує його на постійній основі.

Ця емульсія дозволяє волоссю виглядати сильніше та об'ємніше👍🏼

А які засоби від випадання волосся ви використовували?

Ще про наші засоби проти випадіння волосся ✂️https://club.makeup.com.ua/post/33267/

Допис про маску для волосся від цього бренду, яка розчарувала Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask 🍯https://club.makeup.com.ua/post/33208/