Ирина ❤️

Шампунь глибокого очищення

Шампунь глибокого очищення

Моє волосся нормального типу, натуральне, пряме, не пористе. Я була в пошуку шампуню глибокої очистки в невеликому обсязі, хотіла взяти на пробу, та й застосовувати я його планувала не часто 1-2 рази на місяць.

Він відроджує волосся завдяки глибокому очищенню, усуває забруднення, що накопичилися, і себум. Його потужна формула проникає глибоко в структуру, надаючи локонам відновлення та легкість.

Особливості Atricos Pre Shampoo Purifying Detoxifyin:

- дозволяє відновити природний баланс волосся, звільняючи його від токсинів та забруднень;

- інгредієнти шампуню забезпечують заспокійливий вплив на шкіру голови, знижують подразнення та свербіж;

- допомагає підготувати волосся до подальшого очищення та забезпечує максимальний ефект детоксикації;

- завдяки своїй спеціально розробленій формулі шампунь глибоко проникає в структуру пасм, усуваючи жир та забруднення;

- На відміну від багатьох детокс-шампунів, цей продукт містить корисні поживні речовини, які живлять волосся і роблять його сильнішими і здоровішими.

Виробник Італія об'єм мініатюри 30мол. На моє волосся довжиною трохи нижче плечей, вистачає такого флакончика десь на 3 миття волосся (з урахуванням що я промиваю волосся 2 рази) Он не очень густой, средней консистенции примерно, прозрачный, имеет легкий аромат. Пенится на мокрые волосы хорошо.

У мене цей шампунь не лупи, ні сверблячки не викликав, голову раніше часу не жирнив. В цілому для мого волосся шампунь не погано, не знаю тільки на скільки він глибокої очистки, так як пару разів я брала його з собою в дорогу і ніякого іншого шампуню у мене під рукою не було і цим мила голову поспіль рази 3, де 1 раз на 3 дні, нічого поганого не трапилося, ефект був такий, як начебто я мою звичайним шампунем, волосся не пересушувал

Я використовувала близько 5 мініатюр, зараз коли закінчиться остання думаю чи купити в повному обсязі, що за ціною виходить на багато вигідніше (є на 300мл і на 1000мл) або пошукати спробувати щось нове.

Мені подобається що ця марка має пробники, зручно брати в дорогу і завжди можна на початку спробувати і зрозуміти, чи підходить засіб особисто вам

Безсиліконовий зволожуючий шампунь La'dor Moisture Balancing Shampoo https://club.makeup.com.ua/post/34673/

Шампунь для боротьби з випаданням волосся

Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo👩🏻https://club.makeup.com.ua/post/33267/

Шампунь з кропивою для жирного волосся Klorane Nettle Shampoo 🧴 https://club.makeup.com.ua/post/36200/

Про мої інши засоби для волосся https://club.makeup.com.ua/post/33208/

Мої аксесуари для укладання волосся https://club.makeup.com.ua/post/34038/