Кузя Ю-а

Найкращий для діток з АД

Найкращий для діток з АД

Моя донечка страждала від АД починаючи з 3-го місяця життя, одночасно з початком війни. Нажаль. Я одразу звернулась до однієї з найкращих лікарки-дерматологині. Звісно, в тій стадії, в якій була моя маленька дівчинка нам додали і гормональну терапію. Але, найвважливішим в лікуванні, на яке закцентувала лікарка - було зволоження та купання в емолієнтах!

Зволоження було рекомендовано в 2-3 рази на день і так, що б аж дитинка блищала! І ще, я дуже довго підбирала емолієнт для своєї донечки. Від деяких вона плакала одразу після нанесення, що однозначно було повʼязано з печінням. Шкіра, при Ад, як ранка, і після купання взагалі одразу така червона.. це біль матерів.

Деякі, не давали зволоження. І одразу додам, що тестувала я найвідоміші бренди.

Змогла ж я зупинитися на Mustela. Першочергово я обрала саме бальзам, а не крем, адже він знатно плотніший і ідеальний для періоду загострення та зими. В період весни та щоденного зволоження без гострих фаз - ідеальний формат крему. Коли я побачила, що навіть почервоніння спадають, а донечка не плаче.. я накупила бальзаму про запас і замінила весь догляд (включно з міцелярною водою) на бренд mustela!

Крем для сухої й атопічної шкіри бренда Mustela – ніжний і делікатний засіб, створений на основі органічного дистиляту олії соняшнику. Це запатентований активний компонент, що має заспокійливу властивість. Завдяки легкій консистенції продукт швидко вбирається і дарує приємне відчуття комфорту, оскільки усуває сухість та знімає свербіж. Крем утворює на шкірному покриві захисну плівку, яка запускає природний процес біосинтезу ліпідів. Засіб забезпечує глибоку і тривалу гідратацію.

Тому, починаючи з цього періоду, адже весна все ж таки прийшла, і якщо у вашого маляти не має загострення, рекомендую придбати даний засіб у форматі крему.

Проте, якщо у вас йде гормональна терапія, а також є явні очаги Ад, тоді беріть бальзам.

Фото різниці текстур додаю. А також, на фото показано швидкість поглинання. В обох засобах утворюється захисна плівочка, що живить та лікує ніжну шкіру малюків. Засіб без аромату та можна використовувати дорослим при надмірній сухості шкіри.

Будьте здорові та посмішок малюкам 💙

Особливості Stelatopia Emollient Cream With Sunflower бренда Mustela:

- швидко вбирається;

- 89 % компонентів натурального походження;

- призначений для догляду за сухою шкірою;

- підходить для дітей із народження;

- клінічно протестований;

- заспокоює і відновлює епідерміс, схильний до екземи;

- насичує шкіру вологою;

- у складі немає ароматів, парабенів, фталатів і феноксіетанолу;

- можна використовувати щодня або у разі спалахів екземи;

- гіпоалергенна формула, тому ризик алергічних реакцій мінімальний.

Найкращий для діток з АД
Найкращий для діток з АД