Fenty Beauty By Rihanna Pro Filt'R Soft Matte Powder Foundation
Пудра, яка створює ефект фотошопу на обличчі, ідеальна знахідка для бездоганного макіяжу
Пудрами я користуюсь досить рідко, адже маю суху шкіру та додаткове природне сяйво на обличчі мені не заважає, а навпаки подобається. Проте іноді, особливо у спекотні дні або ж коли я роблю достатньо яскравий та виразний макіяж, пудра стає невідомою частиною мого мейку.
Fenty Beauty By Rihanna Pro Filt'R Soft Matte Powder Foundation я придбала через неймовірно красивий та лаконічний дизайн, а ще у ній є зручне дзеркальце, яке обов’язково потрібно мати у кожній сумочці, щоб підправляти макіяж протягом дня. Радість від покупки не закінчилася лише на зовнішньому вигляді - пудра приємно вразила властивостями та ефектом, який вона створює.
У комплекті є зручний та дійсно якісний спонж, яким легко наносити продукт, але особисто мені більше подобається використовувати кісточку. З її допомогою продукт лягає ідеальним тоненьким шаром, створюючи бездоганне природне покриття.
Пудра має оксамитову, шовковисту текстуру, дуже приємна на дотик. Наносити її також дуже приємно, оскільки вона не по рошить і легко розподіляється.
У мене відтінок - 240
Я спеціально обрала темніший відтінок, адже придбала її саме для літнього сезону, коли шкіра стає засмаглою, хоча засіб гарно підлаштовується під тон шкіри.
Ефект, який створює ця пудра, просто неймовірний - шкіра виглядає ніби відфотошопленою. Вона чудово матує шкіру та усуває непотрібний жирний блиск, не забиваючи пори та тримається на обличчі протягом усього дня. Ще одна велика перевага - тональні засоби та консилер не скочуються під пудрою, а навпаки, трим аються краще і довше, створюючи бездоганне покриття протягом дня.
Fenty Beauty By Rihanna Pro Filt'R Soft Matte Powder Foundation - це не лише естетично привабливий продукт з чудовим дизайном, але й косметична знахідка з вражаючими властивостями та ефектом.
Коментарі (0)