Vikulyk

Подвійний захист від випадіння і для росту волосся

Подвійний захист від випадіння і для росту волосся

Збираючи своє волосся по килиму мені ставало все більш сумно, його так було багато щодня, що мої нерви вже не витримували, тож я вирішила взяти собі зразу два засоби, денний і нічний в надії на кращий ефект.

Використовую дані спрейчики вже 2 місяці і скажу, що з ними дійсно набагато краще, волосся наче швидше росте, і значно менше випадає.

На фото я показала результат, там ще є деякі трішки довші волоски, вони старіші, але помітно, що їх значно менше, ніж нових коротших.

Подвійний захист від випадіння і для росту волосся

Засіб не жирнить волосся, так воно спочатку вологе, але швидко висихає і залишається свіжим, особливо в перші дні я не помічаю різниці, а от вже ближче до миття може трохи перевантажуватись.

Пульвелізатор справно працює і виділяє потрібну кількість засобу у вигляді дрібненький крапельок.

Аромат у двох засобів схожий, нагадує парфум, текстура теж у них схожа.

Склад простий, компонентів не багато, але наче всі корисні.

Відчуття на шкірі голови приємні: засіб не пече, в мене щей себорейний тип, то після нанесення відчуваю комфорт.

Мені особливо подобається, як у кутиках відросло волосся.

Загалом я рада спробувати саме два засоби для більш надійного збереження шевелюри. Я використовувала 2 місяці, але результат почала помічати десь за 1,5 тижні, пилососити стала рідше)

В мене ще залишилось менше половини в баночці і якраз вистачить до квітня, щоб пережити перші місяці весни, коли волосся лізе найбільше.

Бувало що забувала наносити засіб або була не в силах і могла пропустити 2 дні, то знову трохи більше випадало, проте не так сильно, як до того, але чесно-це було досить рідко.

Я навіть не чекала, що настільки бюджетні засоби зможуть мені допомогти, але знаючи, що направленість бренду Minox в цьому плані дієва все ж спробувала і залишилась задоволена ❤️Головне не забувати і не лінуватись, тоді результат потішить 😊