saybeautyk

Туш для вій Patricia Ledo

Колись давно мене чомусь дьорнуло купити туш для вій від Patricia Ledo, хоча в тушах я не люблю експериментів і якщо знаходжу ту саму, то вже не змінюю її, бо більшість тушей відпечатуються у мене під бровами.

Це була Patricia Ledo Fatale Curl, якої зараз вже немає ніде в магазинах. Вона мала незручну щітку, але прослужила мені два роки (не втрачаючи своїх властивостей). На початку вона трохи відпечатувалась, але потім розфарбувалась і так класно розділяла мені вії, подовжувала їх, робила обʼєм - це просто все. Я готова була співати їй оди, але коли та туш закінчилась, то таку в магазинах я вже не знайшла.

Подумавши, що їх всі «з однієї бочки розливають» і різниця буде лише в аплікаторах, я взяла з тієї ж серії варіант fatale long.

Щіточка в неї доволі таки чудної форми, подивіться - вона має дві сторони із щетинками, а дві - «голі». Я вперше таке бачу, чесно кажучи, це прям оригінальна форма для мене)

Зняла для вас навіть відео, щоб показати причудливість цього аплікатору, але ні на ньому, ні на фото це так не кидається в очі, як коли дивишся на щіточку в реальному житті)

Вії вона профарбовує просто вогонь 🔥 вони розділені і обʼємні, хіба це не мрія? І подовжує теж круто.

Але.

Я зраділа, що туш дуже гарно профарбувала, та все ж без косяків не обійшлося. Вона не осипається, але під кінець дня лишає темні кола під очима, а такого, звісно, ніхто не любить.

Тому… ефект хороший, проте стійкість лишає бажати кращого. Можливо вона буде краще себе поводити, коли шкіра повік суха, але ж в будь-якому разі ми її зволожує кремом, зверху консилер… і волога, яка не яка, а є - значить і темні кола,скоріш за все, теж будуть.

Ця туш зараз у моєї мами - каже, що їй нормально.

Але я більше не хочу купувати туші від Патрісії, бо бачу багато невдалих у них. Тому… якось так.