Туш для вій Patricia Ledo
Я дуже нахвалювала її попередницю, та чи змогла ця «втримати марку»?
Колись давно мене чомусь дьорнуло купити туш для вій від Patricia Ledo, хоча в тушах я не люблю експериментів і якщо знаходжу ту саму, то вже не змінюю її, бо більшість тушей відпечатуються у мене під бровами.
Це була Patricia Ledo Fatale Curl, якої зараз вже немає ніде в магазинах. Вона мала незручну щітку, але прослужила мені два роки (не втрачаючи своїх властивостей). На початку вона трохи відпечатувалась, але потім розфарбувалась і так класно розділяла мені вії, подовжувала їх, робила обʼєм - це просто все. Я готова була співати їй оди, але коли та туш з акінчилась, то таку в магазинах я вже не знайшла.
Подумавши, що їх всі «з однієї бочки розливають» і різниця буде лише в аплікаторах, я взяла з тієї ж серії варіант fatale long.
Щіточка в неї доволі таки чудної форми, подивіться - вона має дві сторони із щетинками, а дві - «голі ». Я вперше таке бачу, чесно кажучи, це прям оригінальна форма для мене)
Зняла для вас навіть відео, щоб показати причудливість цього а плікатору, але ні на ньому, ні на фото це так не кидається в очі, як коли дивишся на щіточку в реальному житті)
Вії вона профарбовує просто вогонь 🔥 вони розділені і обʼємні, хіба це не мрія? І подовжує теж круто.
Але.
Я зраділа, що туш дуже гарно профарбувала, та все ж без косяків не обійшлося. Вона не осипається, але під кінець дня лишає темні кола під очима, а такого, звісно, ніхто не любить.
Тому… ефект хороший, проте стійкість лишає бажати кращого. Можливо вона буде краще себе поводити, коли шкіра повік суха, але ж в будь-якому разі ми її зволожує кремом, зверху консилер… і волога, яка не яка, а є - значить і темні кола,скоріш за все, теж будуть.
Ця туш зараз у моєї мами - каже, що їй нормально.
Але я більше не хочу купувати туші від Патрісії, бо бачу багато невдалих у них. Тому… якось так.
Коментарі (0)