YuliHrytskoff

Блиск для губ Sinart Lipgloss Pro

Блиск для губ Sinart Lipgloss Pro

Блиск для губ – це незамінний косметичний продукт у моїй косметичці! Хоч у холодний період року в макіяжі губ я надаю перевагу класичним помадам та зволожувальним тінтуючим бальзамам, та з приходом весняно-літнього сезону мені все частіше хочеться легкості та невагомих, напівпрозорих текстур в макіяжі. І блиск для губ – ідеальний для цього варіант. А ще, кожного сезону люблю купляти новий блиск) Ця весна не стала виключенням, тому в сьогоднішньому дописі хочу розповісти про своє нещодавнє придбання - Блиск для губ Sinart Lipgloss Pro у дуже ніжному відтінку №05.

Одразу після купівлі блиск був повністю запаяний у слюду, що є гарантією контролю першого відкриття. І для мене це дуже важливо, адже я можу бути впевненою, що до мене блиск ніхто не відкривав і не тестував.

Сама туба для блиску виготовлена із якісного міцного пластику. Тюбик прозорий, крізь нього добре видно відтінок блиску. Також на нього нанесено назву бренду і прикріплена наклейка із номером відтінку. З часом надписи не стираються, тюбик залишається охайним і привабливим на вигляд протягом всього часу користування.

Закривається туба чорним глянцевим ковпачком, до якого прикріплений аплікатор. Ковпачок закручується досить щільно, блиск крізь нього не протікає.

Аплікатор фетровий, дуже м’якенький, має цікаву, дещо вигнуту форму. Завдяки такій формі, аплікатором ну дуууже зручно не тільки прокрашувати весь об’єм губ, але й промальовувати контур.

Об’єм блиску – 6 г.

Склад блиску дуже навіть непоганий, адже, окрім традиційних для декоративної косметики компонентів, містить досить велику кількість доглядових інгредієнтів, наприклад, олії жожоба, авокадо, вітамін Е, емоленти.

Консистенція в блиску досить щільна, густа, дещо в’язкувата.

Текстура однорідна, не розшаровується, не містить блискіток чи інших додаткових включень (саме у цьому відтінку).

Щільність покриття. В тюбику даний відтінок блиску виглядає насиченим, проте на губи лягає практично невагомо та напівпрозоро. Але насиченість відтінку можна регулювати – в один шар він лягає напівпрозоро, а в два і більше – надає губам вже більш вираженого відтінку.

Запаху, як і смаку, блиск не має.

Фініш. Фініш у блиску глянцевий, такий наче скляний – дуже красиво виглядає!

Стійкість блиску – прекрасна – близько трьох годин в первозданному вигляді, витримає каву/невеличкий перекус. При повноцінному прийомі їжі практично з’їдається – необхідно поновляти.

Демакіяж – абсолютно безпроблемний, при необхідності блиск стирається навіть звичайною паперовою серветкою.

Нанесення, поведінка на губах. За рахунок своєї невагомої текстури, блиск дуже легко та рівномірно наноситься на губи. При нашаруванні не скатується. У білу смужку на стику слизової не збирається, не розмазується, за дрібні зморшки та контур губ не витікає, лущення не підкреслює. Як на мене, блиск навпаки відмінно доглядає, розгладжує і живить шкіру губ.

Чесно кажучи, мене дуже здивувало, наскільки класно блиск зберігає задану форму і не розтікається. Заради повного тест-драйву, я нанесла блиск навіть виходячи за свій природній контур губ (чого з блисками взагалі ніколи не роблю, бо потім вони у мене по всьому обличчі), так він так і зберігав створений контур і не пішов ні на міліметр вище! Це для мене в новинку…

Що важливо – липкість у блиску мінімальна! І то – це навіть не липкість, а деяка в’язкуватість, що не створює дискомфорту під час перебування блиску на губах.

Загалом, блиск при нОсці дуже комфортний! Невагомий, практично не відчувається та не створює дискомфорту, не липне, не розтікається… Губи після його використання зволожені та пом’якшені.

У мене цей блиск у відтінку №05. Це дуже красивий, ніжний рожево-персиковий колір. В один шар виглядає напівпрозоро. В два і більше шарів уже надає видимого відтінку, але все одно він дуже легенький, тому прекрасно підійде під будь-який макіяж і образ.

Ну і фото блиску на губах)

Блиск для губ Sinart Lipgloss Pro мені дуже сподобався по своїй якості! В складі – багато доглядових компонентів, абсолютно комфортний у нанесенні і нОсці, не розтікається, не підкреслює недоліки, має прекрасну як для блиску стійкість. Звичайно, рекомендую, тим більше, що в асортименті є дуже цікаві відтінки, серед яких я приглянула собі ще парочку (особливо цікавить відтінок 04 – має шикарно виглядати на губах🥰).