Ирина ❤️

Інтенсивна маска для сухого та ослабленого волосся+інши засоби

Інтенсивна маска для сухого та ослабленого волосся+інши засоби

Моє волосся натуральне, пряме, не пористе, довжиною десь до лопаток. У мене немає особливих проблем з волоссям, я можу обходитися без масок і кондиціонерів, моє волосся не тонке і воно без цих засобів не плутається і легко розчісується. Виняток звичайно становлять деякі безсульфатні шампуні, які вже поки змиваєш, відчуваєш як воно перетворює волосся на мочалку, і без кондиціонера в такому випадку не обійтися.

Маска заявлена як для сухого та ослабленого волосся. В основі – висока концентрація активних компонентів, а покращена формула містить у 5 разів більше амінокислот (якщо порівнювати з іншими продуктами від Syoss), що дозволяє отримати ефективний результат. На створення засобу спеціалістів бренду надихнули японські принципи краси, тому її дія посилює вода дерева Каеде (кленове дерево). Регулярне застосування засобу усуває пошкодження, повертаючи волоссю гладкість та блиск.

Особливості Moisture Boost Intensive Hair Mask від бренду Syoss:

- Забезпечує інтенсивне зволоження;

- ефект Anti-Dry надає волоссю відчуття легкості терміном до 48 годин;

- Наповнює блиском;

- багатофункціональний засіб можна застосовувати як пре-шампунь, кондиціонер, маску чи нічну маску;

- активні компоненти зміцнюють, відновлюють та оздоровлюють локони;

- Надає оновлений вигляд;

- Аміно Сомрlех регенерує волосся;

- без ефекту обтяження;

- запобігає відчуттю сухості;

- не тестується на тваринах.

Від масок я чекаю тільки одного пом'якшення мого волосся плюс якщо буде трохи блиску, то взагалі відмінно (але блиск більше дають засоби, що не змиваються)

Ця маска білого кольору, густа, об'єм великий 500мл, з моїм волоссям вона не робить нічого! Навіть іноді мені здавалося, що після застосування маски моє волосся ставало сухішим ніж було без неї.

Виробник пропонує використовувати маску кількома способами

ПРЕДШАМПУНЬ: Для легкого догляду. Акуратно нанесіть на вологе або сухе волосся і ретельно змийте. Використовуйте регулярно.

КОНДИЦІОНЕР: Щоб розплутати. Після миття голови акуратно нанесіть на вологе волосся і ретельно змийте. Використовуйте регулярно.

МАСКА: Для глибокого догляду. Акуратно нанесіть на вологе волосся після миття і залиште на 2-3 хвилини. Ретельно промити. Використовуйте 2-3 рази на тиждень.

НІЧНА МАСКА: Для інтенсивної терапії. Нанесіть невелику кількість на сухе або підсушене рушником волосся. Залишити на ніч і промити наступного дня. Використовуйте 1-2 рази на тиждень.

Я використовувала лише як кондиціонер і як маску, від часу знаходження її на волоссі різниці не бачила.

Наносила на вимите волосся, тільки на довжину, тому на частоту миття волосся маска не впливала, так само не викликала сухості шкіри голови, лупи чи сверблячки. Але я вже не могла дочекатися коли вона закінчиться, щоразу ставила експеримент і давала їй шанс, але марно.

Маски та кондиціонери ефект яких мені подобається, вони дають ту м'якість, яка мені подобається, коли до волосся самої хочеться торкатися знову і знову:

La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack (+інши маски від Lador) маску яку наношу на шкіру голови https://club.makeup.com.ua/post/33943/

La'dor Wonder Balm , мені родобається більше ніж La'dor Wonder Tear

Garnier Fructis Superfood Mask (+ у маски смачний банановий аромат) 🍌https://club.makeup.com.ua/post/35198/

Ламелярна вода для надання блиску волоссю+аромат❤️ Matrix Total Results High Amplify Shine Rinse https://club.makeup.com.ua/post/33205/

Теж гарна річ, але в мене не завжди є зайвий час і бажання, щоб грати з прогріванням волосся і тримати стільки часу, а потім знову душ щоб змити, но можу рекомендувати La'dor Perfect Hair Fill-Up

Ще одна маска яка мені не дуже сподобалася Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask 🍯 , але вона все одно краще цієї+ про засоби які подобаються моєму волоссю https://club.makeup.com.ua/post/33208/

Маска для волосся з яблучним оцтом La’dor ACV Vinegar Treatment 🍎 https://club.makeup.com.ua/post/37005/

Сухий шампунь для схильного до жирності волосся Syoss Anti-Grease Dry Shampoo мені дуже подобається, його завжди тримаю на своїй полиці, за останні роки дуже став у нагоді особливо коли відключають світло або воду, і немає можливості вимити волосся. Також беру його в поїздки. Купую його постійно.

Також можу рекомендувати цей гель для волосся, максимально сильна фіксація Syoss Max Hold, але він підійде якщо вам потрібна саме сильна фіксація, в інших випадках потрібно брати зовсім небагато

Мус для волосся "Ceramide Complex", максимально сильна фіксація Syoss Ceramide Complex хороший мус зі своїми завданнями цілком справляється

Найжахливіший засіб, який не рекомендую нікому Тонуючий сухий шампунь для темного волосся Syoss Tined Dry Shampoo

Після нього відмиватимете себе, одяг, ванну, стіни і все навколо🤬

Ще один спірний засіб, знаю багато хто від нього в захваті і використовують регулярно. я ж його рекомендувати не можу Тонучий спрей для маскування відрослого коріння волосся і сивини Syoss Root Retoucher, так сивину він закришує ( потрібно добре струшувати балончик) але так само він фарбує шкіру голови, руки ( якщо ви робите це без рукавичок) розпилювач не дуже зручний, може ляпати фарбою. Так само якщо ви потім чіпатимете голову, руки знову забарвляться, може фарбувати світлу постільну білизну та головні убори. Так само підсушує волосся біля коріння надаючи їм трохи об'єму (приблизно як від сухого шампуню). Але як експрес засіб, якщо вам терміново потрібно, а коріння не пофарбоване, можна використовувати, звичайно, тримається до миття голови 🤷🏻‍♀️

Такого ж плану спрей є від L'Oreal Paris Magic Retouch