Strange Love

Londa 9/19 : Результат тонування

Londa 9/19 : Результат тонування
Londa 9/19 : Результат тонування

Бувало у вас таке, що от терміново хочеться пофарбуватися чи постригтися? Вже або ніколи. Ось у мене сьогодні саме такий день. В найближчій перукарні до дому мені зробили контуринг навколо обличчя, освіжити ейртач, почистили порошком кінчики та потонували. Для тонування обрали Londa Professional Londacolor Demi Permanent 9/19 Призматичний бежево-сірий.

Наносили на вологе волосся з рідним окисником 1.9%. Час витримки - близько 15 хв.

Фарба має приємний аромат, не пече, не приносить дискомфорту. По відчуттях волосся стало більш наповненим та гладким (у мене завжди так після тонування).

Саме цей відтінок я не носила раніше, проте інші відтінки Londa Professional Londacolor Demi Permanent тримаються на волоссі 4-5 тижнів.

Результат мені дуже сподобався. Фарба не провалилася на пересвітлених кінчиках у фіолет чи сірість, добре розмила межу між контурингом та натуральним волоссям, а головне не "смикнула" натуральну базу.

Під різним освітленням відтінок дещо відрізняється. Проте при денному освітленні він виглядає дуже натурально, без фіолетовизни, з приємним бежевим підтоном, наче волосся вигоріло на сонці. На фото зі спалахом від дуже схожий на відтінок з палітри, просто більш прозорий.

Тонуванням задоволена, можу сміливо рекомендувати фарбу вам!

Londa 9/19 : Результат тонування