Свідома клієнтка

Вона чудова! Фарба для волосся Wellaton

Вона чудова! Фарба для волосся Wellaton

Я трошки вагалась чи писати цей відгук, тому що фарбуюсь специфічним методом, однак я прочитала, що Wella покинула російський ринок і це стало для мене додатковим стимулом, до того ж можливо комусь цей метод буде корисним.

Як я фарбую волосся вдома:

Я змішую фарбу як звичайно, а потім додаю в неї дистильовану воду, щоб вона стала рідшою, потрібно додавати саме дистильовану, щоб в ній не було металів та інших домішок, які можуть вступати в реакцію з фарбою, потім руками в рукавичках наношу фарбу на корені. Так мені вистачає половини упаковки (а без додавання води не вистачає) і на нанесення фарби йде максимум 10 хвилин.

Комплектація:

Фарба, окислювач з поділкою на дві частини, маска, рукавички (доволі великі та з приємного матеріалу), інструкція

Мої враження:

Фарбу я тримала 30 хвилин, виробник не радить використовувати шампунь, тож я змила її теплою водою, спершу поволі, ніби розтягуючи земульговану фарбу по всій довжині волосся. Потім нанесла маску на всю довжину волосся та навіть шкіру голови. В цей момент в мене епічно зникла електроенергія та за пару хвилин з’явилась, тож маску я витримала добре :)

Давно моє фарбування не було таким комфортним, я п’ю Лоратадин перед фарбуванням (не знаю навіть чи він допомагає), тому що в мене вже не раз була легка алергія на фарбу. В цей раз не було ніяких негативних явищ, мені не пекло, не свербіло, все було добре, і якщо до того я витримувала фарбу через силу, рахуючи хвилини, що мені ще лишилось терпіти, то з Wellaton я здивувалась як швидко пройшов час, ледь не забувши про фарбу на голові, було спершу тільки трішки відчуття тепла, яке є нормальним при фарбуванні через хімічну реакцію. Можливо в мене випало трішки більше волосся ніж при звичайному митті голови, але не сильно.

Відтінок вийшов звичайним, моє волосся 7,5.13, тобто воно темно-русяве з попелястим та золотавим відтінком і схильне давати рижину при фарбуванні (будь-якою фарбою), так і вийшло, я отримала типовий для себе результат як для фарби з мас-маркету у відтінку 6.0. На фото на упаковці він доволі світлий і я боялась переосвітлення коренів, однак, поклалась на нумерацію і він вийшов на моєму волоссі темніше ніж на моделі, якраз як мені треба. Я пробувала різні фарби, і професійні фарби давали мені більш цікаві кольори, однак за пару миттів голови, волосся ставало все рівно таким самим як зараз. Не дивлячись на те, яким специфічним методом я наносила фарбу, моя сивина зафарбувалась достатньо добре, вона в мене трошки вперта і з першого фарбування по суті тонується, а от вже після наступного фарбування зафарбовується повністю. Стан волосся після фарбування Wellaton мені подобається, воно живе, блискуче та слухняне.

Фарба мені сподобалась і я можу сміливо радити її подругам. На Makeup є фарба від Wellaton з таким самим складом під іншим артикулом і з іншим вибором відтінків.

Якщо я захочу пофарбувати всю довжину волосся, то візьму професійну фарбу Londacolor, яка також належить компанії Wella, в них багата палітра відтінків і є окислювач в маленькій ємності, що зручно для домашнього фарбування.

Дякую, що прочитали ❤️

Мій перший допис про склад цієї фарби: https://club.makeup.com.ua/post/22656/

Доповнення відгуку 25 січня 2024:

Першого разу я використала половину упаковування, додавши воду і цієї кількості фарби мені вистачило, щоб пофарбувати корені, однак, фарба доволі швидко вимилась з сивого волосся, тому на наступний раз я вирішила воду не додавати й пройтись суто по сивині, тому що з моєю густиною пів пачки на всі корені не вистачить. Неприємним сюрпризом для мене стало те, що поки я вичавлювала фарбу з тюбика він тріснув з боку. Фарба дуже складно вичавлюється, я таке зустрічала тільки з цією фарбою, і з цієї тріщини вона вичавлювалась легше ніж власне з передбаченого виробником отвору. Можливо, тюбик тріснув, тому що я намагалась його скрутити, щоб мені було легше її вичавити. Лоратадин на цей раз я не пила, щоб відстежити власне реакцію на фарбу. Відчуття були менш приємні ніж першого разу, трохи пощипувало шкіру голови, але ні почервоніння ні ранок на щастя не було. Фарбу я двічі змивала шампунем та гарячою водою, сивина зафарбувалась непогано, відтінок в мене виходить не такий як на коробці, більш рудий.