Malisa

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Я не змогла пройти повз цю лінійку, купила одразу всі засоби. Знаю, що за кордоном в цю серію входить ще сироватка, яка, на жаль, чомусь у нас не представлена, бо відгуки на неї просто космічно круті.

Почну з засобу, яким має бути першим в догляді - це пре-шампунь.

Для мене це щось нове та незвичне, але цікаво було спробувати.

Нагадує маску, не густу, яка легко розподіляється по волоссю і навіть злегка піниться, якщо прям активно розподіляти по пасмам.

Залишаю на п'ять хвилин і змиваю. Єдине що - не використовую на шкіру голови, але спробую поекспериментувати в майбутньому.

Не скажу, що пре-шампунь дуже економно використовується... Але також і не думаю, що це для щоденного догляду.

Шампунь це вже щось звичне :)

Піниться добре, гарно очищує волосся і шкіру голови. Навіть з першого миття гарне очищення (хоча я звикла двічі промивати).

Змивається легко.

По кольору і консистенції - звичний шампунь, нічого екстраординарного.

Кондиціонер мені також сподобався - він не густий, кремоподібний, легко наноситься на волосся, і здається що пасма жадібно його поглинають :)

Залишаю на декілька хвилин і змиваю. Відразу відчувається, що локони на дотик стають якісь більш товсті та густі. І не заплутуються, відразу після миття стають якісь наче важкі.

Хтось скаже, що це якийсь ефект плацебо, але ні.

От скільки зверху написала, але одне з найважливішого не згадала, еге ж?

Бо для мене аромат засобів дуже важливий.

Хочу сказати, що у флакончику і під час використання аромати відрізняються - в флакончику більш звичайний, але як тільки починаєш все наносити, розмилювати, а особливо пре-шампунь, то мені аромат прям дуууже схожий на Jimmy Choo I Want Choo і Jimmy Choo I Want Choo Forever. В мене є обидва флакончика, тому от прям нагадують обдива ці аромати, якби Ельсев сказали, що парфюмерна серія йде до цієї серії парфюмів - я б махала головою, бо клаааас, давайте! І навіть як висушити волосся - аромат залишається.

У кого є ці флакончики парфюму і ці флакончики засобів - схожі? А? Чи це в мене глюки?))

Мені дуууже сподобалась серія! Волосся розсипчате, не плутається і на другому фото видно, що об'єм присутній. Не люблю "зализане" у коренів. І при цьому пасма якісь наче важчі, густіші, товстіші.

Кінчики стали м'якші. Не плутаються, легко розчісуються.

В мене лише захват від цієї серії.

А ви вже спробували цю лінійку?