YuliHrytskoff

Спрей проти випадіння волосся Meloni Xtreme Anti-Loss Hair Spray

Спрей проти випадіння волосся Meloni Xtreme Anti-Loss Hair Spray

Так як я вже давно борюся із доволі сильним випадінням волосся, різного роду засоби, направлені на боротьбу із вказаною проблемою – завжди в моїй рутині. Звичайно, випадіння волосся – це, зазвичай, внутрішня проблема і потребує комплексного підходу до її вирішення, одним косметичним засобом її не подолати… Однак, засоби, направлені на боротьбу із випадінням волосся, купую все одно регулярно, оскільки це хороший спосіб підживити корені волосся і, таким чином, укріпити наявне волосся та простимулювати ріст нового. В сьогоднішньому дописі розповім про один із таких косметичних засобів - Спрей проти випадіння волосся Meloni Xtreme Anti-Loss Hair Spray.

Засіб розфасований у циліндричний пластиковий флакон чорного кольору з розпилювачем. Навколо флакону приклеєна інформаційна етикетка зі всіма необхідними відомостями про засіб від виробника.

Дозатор-розпилювач працює добре, не заїдає, рідину подає дрібнодисперсно. Перших декілька використань був трішки тугуватим, але потім розпрацювався.

Об’єм продукту – 150 мл. Також у виробника даний спрей є й у флаконі меншого об’єму – на 50 мл.

Склад цього спрею – це основна причина, через що я вирішила придбати даний засіб! Він практично ідеальний, адже в ньому просто величезна кількість всіляких корисностей для шкіри голови та волосся! А ще, більшість компонентів природнього походження та є абсолютно безпечними для здоров’я. Звичайно, є й допоміжні компоненти по типу розчинників, стабілізаторів емульсії, консервантів, є й віддушка, але всі вони у невеликій, безпечній концентрації та, в своїй більшості, допустимі для використання у косметиці «натурального» напрямку.

А зараз розберем, що ж означає кожен компонент складу даного спрею:

AQUA – вода, розчинник.

GLYCERIN – гліцерин. Ідентичний до шкіри інгредієнт, зволожувач.

CORYLUS AVELLANA LEAF EXTRACT – екстракт лісового горіха – посилює мікроциркуляцію крові та сприяє росту волосся, тонізує, посилює регенерацію клітин шкіри голови, ущільнює саму структуру волосся та посилює еластичність локонів.

PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT – екстракт авокадо. Емолент, зволожувач. Надзвичайно багатий на жирні кислоти і вітамін Е.

OENOTHERA BIENNIS FLOWER/ LEAF/ STEM EXTRACT – екстракт примули вечірньої. Містить жирні кислоти: лінолеву, у-ліноленову (Омега-6), олеїнову, пальмітинову, стеаринову, аліноленову, ейкозенову, глюкозиди, ефірні олії, сапоніни, аскорбінову кислоту та каротин. Має загальнозміцнюючу та вітамінізуючу дію.

HYDROLYZED SILK – гідролізат шовку. Зволожувач.

HYDROLYZED WHEAT PROTEIN – гідролізат пшеничних протеїнів. Зволожувач. Фітопептиди.

TRITICUM AESTIVUM GERM EXTRACT – екстракт паростків пшениці. Емолент.

EQUISETUM ARVENSE EXTRACT – екстракт хвоща польового. Емолент, заспокійливий компонент.

ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT – екстракт деревію звичайного. Екстракти рослини використовуються як протизапальна, загоювальна, тонізуюча, освіжаюча, протиперхотна добавка.

PYRIDOXINE HCL – піридоксин. Одна з форм водорозчинного вітаміну В6, в процесі метаболізму трансфрмується в піридоксаль фосфат - активну форму вітаміну та кофактор багатьох реакцій метаболізму амінокислот.

ASCORBIC ACID – аскорбінова кислота. Антиоксидант.

TOCOPHERYL ACETATE – тип вітаміну Е. Антиоксидант.

NIACINAMIDE – ніацинамід. Одна з форм вітаміну B. Взаємодія з клітинами, зволожувач.

PENTYLENE GLYCOL – гідроліт 5. Зволожувач, розчинник.

ETHYLHEXYLGLYCERIN – моноалкіловий ефір гліцерину. «Безпечний» консервант.

PHENOXYETHANOL – консервант.

PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - гідрогенізована касторова олія. Емульгатор.

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL – олія аргани. Антиоксидант, емолент. природне джерело цінних жирів (лінолевої, олеїнової та пальмітинової кислот, Омеги 9, 6, 3), вітаміну E та A. Ефективно зволожує волосся, зміцнює його, стимулює ріст, нормалізує вироблення себума, допомагає у боротьбі з посіченими кінчиками та лупою. Позбавляє зайвої пухнастості.

XANTHAN GUM – ксантанова камідь. Регулятор в’язкості, стабілізатор емульсії.

PARFUM – віддушка.

Консистенція – класична рідина, трішки більш в’язкуватіша за воду.

Колір – злегка жовтуватий прозорий.

Запах – приємний косметичний. Відчувається тільки поки волосся ще вологе після нанесення засобу.

Виробник рекомендує використовувати засіб таким способом:

«Розпиліть невелику кількість спрею на чисте волосся. Особливу увагу приділіть кореням. Промасажуйте пару хвилин шкіру голови та дайте спрею увібратися. Можна застосовувати щодня. Наносьте спрей обов’язково на чисті корені волосся, найкраще — після скрабування, аби спрей міг глибоко подіяти та дати максимальний ефект.»

Я ж використовую спрей таким чином: перед використанням взбовтую флакон, розчісую волосся та розділяю його по пробором і наношу засіб шляхом розпилення на шкіру голови. Після – роблю акуратний масаж апоневрозу подушечками пальців і ще декілька хвилин спеціальною масажною щіткою для шкіри голови. Далі – даю висохнути волоссю природнім чином. Якщо маю час – використовую спрей щоденно ввечері, якщо ні – то тільки після миття голови (2-3 рази на тиждень).

Ніяких сторонніх відчуттів (холодку, печіння і т.д.) після застосування засобу не виникає.

Тепер щодо ефекту. Так як причина випадіння волосся у мене внутрішня, на зупинення випадіння з допомогою косметичних засобів я й не розраховую, проте купую їх задля підживлення існуючого волосся, попередження ще більшого випадіння та стимуляції росту нового волосся. І для цієї мети спрей підходить дуже добре, адже склад у нього ну надзвичайно багатий!

Після використання засобу помітила, що волосся стало живішим, блискучішим, самі волосинки – більш щільними та важчими. Тобто живлення волосся справді відбувається. А ще – спрей дає дуже крутий об’єм і складається враження, наче волосся більше, ніж є насправді)))

Думаю, якщо у вас суто сезонне чи пост стресове/інфекційне випадіння волосся (тобто випадіння, не пов’язане із внутрішніми захворюваннями чи дефіцитами, захворюваннями волосистої частини голови), то засіб в комплексі із загальним дбайливим доглядом, регулярним масажем шкіри голови, прийомом необхідних вітамінів та достатнім сном і відпочинком цілком і повністю може допомогти у проблемі випадіння волосся.

Волосся даний засіб сильно не бруднить, надмірної жирності не викликає. Але потрібно розуміти, що після нанесення спрею на волосся та його масажу, воно все одно не може бути таким же свіжим, як одразу після миття…

Алергічних реакцій, свербежу, лупи чи будь-яких інших негативних реакцій засіб в мене не викликав.

Спреєм проти випадіння волосся Meloni Xtreme Anti-Loss Hair Spray я залишилась задоволеною! В нього чудовий склад, насинений робочими активами, він простий у використанні, не бруднить волосся, ну і ціна на нього більш ніж доступна. Звичайно, рекомендую!

А ще, ось декілька корисних дописів на тему випадіння волосся, які допоможуть вам розібратися із причинами випадіння та обрати правильну тактику боротьби із вказаною проблемою:

Обстеження, які необхідно пройти, щоб виявити внутрішню причину випадіння волосся: https://club.makeup.com.ua/post/16575/

Дієві способи боротьби з випадінням волосся: https://club.makeup.com.ua/post/16664/

Нюанси домашнього догляду за проблемним, схильним до випадіння, волоссям: https://club.makeup.com.ua/post/16733/