Ганночка Тетяна

Екстра свіжість з маскою від La'dor. Чи подовжує чистоту волосся?

Екстра свіжість з маскою від La'dor. Чи подовжує чистоту волосся?
Екстра свіжість з маскою від La'dor. Чи подовжує чистоту волосся?
Екстра свіжість з маскою від La'dor. Чи подовжує чистоту волосся?

Я читала багато гарних відгуків про цю маску і теж вирішила її спробувати, але спочатку на пробу взяла 2 пробники.

Екстра свіжість з маскою від La'dor. Чи подовжує чистоту волосся?

Цей засіб багато хто називає пілінгом, хоча він і не являється таким у звичних нам уявленнях. Виробник все ж таки наголошує на моменті, що маска має очищувальні властивості. Окрім цього, завдяки своєму складу, в якому дуже багато корисних речовин, маска сприяє живленню цибулин, зволоженню, насиченню ними шкірою голови, загоєнню епідерміса і вирішенню деяких проблем (лупи, свербіжа і т.д.)

Маска в об'ємі 10 мл. Мені 1 саше вистачило на 1 раз. Навіть не знаю як розтягують на 2, а то і більше застосувань...

Слід розуміти, що цей засіб призначений саме для шкіри голови! Читала, що маску наносять і на все волосся, але по інструкції це не передбачено, хоча нічого поганого в такому разі вона і не зробить, напроти, але у неї трохи інше направлення, з акцентом на догляд шкіри голови.

Маска біло- жовтуватого кольору, кремоподібна, має дуже приємний аромат, наче яблучний.

Наноситься на попередньо вже очищену шампунем голову.

Розподіляється без проблем активними масажними рухами. Після нанесення приблизно вже через 1-2 хвилини починається охолоджуючий ефект, який посилюється з кожною секундою і хочу відмітити, що він дуже сильний, прям створює нереально морозну свіжість. Відчуття з однієї сторони класні, а з іншої - ну дуже і дуже холодить.... Цей момент може сподобатися не всім.

Маску приємніше змивати більш теплою, а не прохолодною водою. Освіжаючий ефект навіть після змивання засобу продовжується ще деякий час. Коли я взяла в руки фен, то настало прям полегшення, що голова від нього зігрілася )) Насправді для мене трохи занадто цієї екстра свіжості, але не можу сказати, що не сподобалося, можливо треба трошки звикнути. Думаю, що в літку така маска була б більш актуальною.

Маска пом'якшує волосся, змивається з легкістю, не обтяжує, у прикореневій зоні воно залишається легким. Додаткового об'єму не надає і той що є, не забирає.

Шкіру голови не подразнює, не викликає неприємних моментів (почервоніння і т.д.).

З приводу очищення навіть не знаю що сказати і як це перевірити. Із за свіжості здається, що шкіра насправді наче дихає.

Більш за все від неї я очікувала подовження чистоти у прикорневій зоні, бо шкіра голови у мене жирна і швидко забруднюється, після миття вже на другий день корені виглядають не свіжими. Та мої сподівання практично не виправдались. Маска лише трохи подовжує чистоту волосся. Наприклад , якщо голову помити зранку, то наступного дня вранці прикоренева зона виглядає охайніше, але вже в обід волосся хочеться освіжити. Мені хотілося б більш пролангованого ефекту, хоч б на день...

Загальні враження в цілому склались склались гарні, нічого поганого сказати не можу. Проблем зі шкірою (в плані лупи і свербіжа) я не маю, тому не можу стверджувати як засіб діє, але багато хто відмічає, що маска допомогає з цим впоратися. Сподіваюся, що вона позитивно впливає на епідерміс, насичуючи його корисними речовинами.
Можливо і візьму повний формат в якості додаткового засобу для догляду за шкірою голови.