Annet🦄

Новеньке замовлення: для волосся і душі

Новеньке замовлення: для волосся і душі

Чим себе порадувати, коли за вікном сіро і холодно? Звичайно замовленням косметики. Тут в основному засоби для волосся, бо що юзаю зараз ось-ось закінчиться, а треба якось планувати свої б'юті-запаси.

Отже, по волоссю замовила таке:

Шампунь зволожуючий Insight Anti-Frizz Hair Shampoo Hydrating, який мені порадили у дописі щодо дерматиту шкіри голови. Скоро перевірю його на ділі.

Регенерувальний інтенсивний кондиціонер для волосся Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment зібрав на сайті кілька схвальних відгуків, то ж треба й мені потестити. Невеликий об'єм - це завжди мене приваблює.

Інтенсивна медова маска для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask також б'є усілякі рекорди по позитивним відгукам, то ж я у справі. Адже масок багато не буває.

Замовила також два пробнички (1 раз помити голову) маски для шкіри голови з чайним деревом від La'dor Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack - вже мала таку і вона реально класно заспокоює свербіж і освіжає шкіру голови. Повну версію замовлю трошки пізніше, бо головним 👑у цьому замовленні був:

мініатюрний Гель від шрамів і рубців Derma E Therapeutic Scar Gel, адже я собі придбала новий шрам на великому пальці (дякувати терці) того перевіримо його ось прямо тут і зараз.

Також придбала нарешті маленькі тестери ензимної пудри від Isntree Mugwort Powder Wash - і здається такі в мене вже були і пори реально стали чистішими. То ж нарешті почну операцію по очищенню сальних ниток від усього зайвого.

Також для душі взяла ароматичні палички Satya Super Hit Incense. Запах в коробці термоядерний ... але подивимось завтра чи складеться в нас.

Що б хотіли собі? Чи є тут ваші улюбленці?