SomovaFM

Дезодорант Weleda на захисті моєї свіжості

Із обліпиховим крем-гелем вирішила спробувати й Дезодорант тієї ж сонячної серії.

24h Sanddorn Deodorant Roll-On представлений з такою ж яскраво помаранчевою наліпкою, як і гель.

Я надаю перевагу натуральним дезодорантам, і тому важливий момент, про який хочу одразу сказати: Weleda Roll-On не містить солей алюмінію, які закупорюють пори, тим самим не порушує природній процес виділення поту. Головна задача натурального дезодоранту, попередити появу неприємного запаху шляхом знищення саме бактерій. Із якою цей Roll-On справляється на всі 100%

Дезодорант Weleda на захисті моєї свіжості

Відкривши ковпачок та прокрутивши ролик одразу відчуваю неперевершений свіжий аромат цитрусових. Він дужу легкий, ненав'язливий і що найприємніше - натуральний. Аромат цитрусових ефірних олійок у складі з нотами сандалу наче оговтуюсь в обійма свіжості.

Це мій перший роликовий дезодорант евер, так так, раніше я ними не користувалась, бо всі вони були для мене занадто липкими. АЛЕ Roll-On від Weleda взагалі перевернув моє бачення. Він легко наноситься, на шкірі відчувається лише пару секунд та швидко вбирається не залишаючи по собі ніякої липкості. Не потрібно чекати, сидівши пів години із піднятими руками, аби він висох. Ніяких слідів на шкірі чи одязі також не залишає. Нанесла та пішла по справам. Проходивши з ним увесь день, на вечір я не тільки не відчуваю запах поту, але й насправді саме потовиділення не таке активне, як зазвичай.

Він однозначно буде моїм фаворитом на літо.

Доречі, в комплекті з крем-гелем тієї ж серії це може вийти чудовий подарунковий набір подрузі або колезі 😉