Juliya

Люблю його вже давно! Шампунь для інтенсивного відновлення L'Oreal Professionnel Serie Expert

Люблю його вже давно! Шампунь для інтенсивного відновлення L'Oreal Professionnel Serie Expert

Купую на мейкапі цю лінійку вже не вперше. Подобається якість волосся після тривалого користування нею. Лінійка L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair має делікатний аромат. Шампунь гарно піниться, добре промиває волосся. Я завжди промиваю шкіру голови ним двічі. А вже після цього користуюсь маскою та кондиціонером з цієї серії. Напишу Вам про них у наступних дописах.

Піниться шампунь гарно.

Розхід у нього середній. У мене об'єм пляшки - 300 мл. Є і більші його формати.

Волосся по відчуттям після шампуня від Лореаль м'яке, слухняне, блискуче, розсипчате. Шампунь гарно промиває шкіру голови, але не до скрипу. Та я і не дуже люблю такі шампуні, бо в мене тип шкіри голови не жирний. З такими "сильними" шампунями волосся може сильно плутатись. З цим шампунем очищення більш делікатне і мені це підходить.

Рекомендую купувати його на знижках. Бо ціна не сама бюджетна, але він того вартий.

Мій допис про маску Лореаль з цієї лінійки тут:

https://club.makeup.com.ua/post/34405/

Шампунь рекомендую! Сподіваюсь мій відгук був Вам корисний.

До нових зустрічей! Буду рада бачити Вас у підписках.