Strange Love

Жахливий олівець для брів!

Жахливий олівець для брів!

Проте насправді виявилося, що це олівець родом з 90-00х років. Кошмар для будь-якого любителя натурального макіяжу! Він наноситься товстим шаром, не розташовується і не має жодного відношення до пудрових олівців.

Жахливий олівець для брів!

Хочеться запитати у тих, хто писав про "пудрову текстуру", чи бачили вони хоч раз в житті якісні олівці? Не обов'язково дорогі, просто якісні. Бо складається враження, що ні.

Цей олівець Malva лягає жирними котлетами на шкіру, залишає куски на кожній волосинці, яка стає у нього на шляху. Розташувати його рівномірно просто анріл. Він настільки жирний, що на ньому можна смажити яєшню!

І якщо свотчі на руках ще +/- виглядають адекватно, то на зволоженій шкірі обличчя олівець просто починає казитися і плавитися.

Спробувала нанести олівець так, щоб не було соромно вийти надвір. З третього разу вийшло щось більш-менш адекватне. Наносила під кутом 10-20° до шкіри, так олівець майже не залишає кусків, згодом розткшувала щіточкою. Але для чого мені ці такці з бубном, якщо інші олівці (навіть того самого цінового сегменту) лягають ідеально з першого разу. Та й стійкість у них хороша, а олівець Malva буквально тає на шкірі, стерти його можна ледь доторкнувшись пальцем.

На свотчах здавався ідеальним русим без рижинки, проте вживу на бровах наноситься настільки товстим шаром, що виглядає майже як шатен.

Боже збав від таких олівців. Якщо є бажання, можу зробити пост про бюджетні та якісні альтернативи. Скоріше за все, такий високий рейтинг цього олівця Malva обумовлений тим, що багато наших співвітчизниць люблять яскравий макіяж, як у 90-ті, який компенсовує відсутність волосків на бровах. Для жінок з натуральними брівками - не рекомендую!