Blics hair ✨💫

Коштує кожної копійки! Маска від Kaaral

Коштує кожної копійки! Маска від Kaaral

Вітаю! Сьогодні зробимо розбір маски від Kaaral, яка повинна зволожувати наше волосся. Діяти будемо за таким планом:

1. Зовнішній вигляд

2. Запах та консистенція

3. Склад

4. Способи використання та мої відчуття від маски

5. Висновок

Кому ліньки читати, запрошую одразу до висновку)

Коштує кожної копійки! Маска від Kaaral

1Загальний вид маски ну дуже гарний. Лаконічний шарм додає маленький кустик алое вера, що виглядає мило та символічно. Баночка досить тяжкенька, об’єм 500 мл. дуже приємного м’ятного відтінку. Мені дуже сподобалося, що маска закрита зсередини захисною плівкою.

Консистенція маски нагадує растаявше масло, вона густа та клейка. На вигляд дуже приємна ніжно-молочного кольору. На волосся наноситься легко, добре його окутуючи. Добре змивається.Запах особисто мені не дуже приємний. Нагадує ніби запах металевих монет (можливо, він мені особисто так пахне). На волоссі запах залишається, і це мене дуже бісило, що волоссячко пахне не смаколиками, а неприємним металевим запахом.

Склад маски: Aqua, lauryl alcohol, behentrimoniumchloride, myristyl alcohol, aloe ferox leaf juice powder, glycerin, nigella sativa seed oil, parfum, sesamum indicumseed oil, tocopherol, helianthus annuus seed oil, sucrosestearate, glyceryl caprilate, xanthan gum, p-anisic Acid, isopropylalcohol tetrasodium edta, citric acidm ci 19140, imidazolidinylurea, methylchoroisothiazolinone, methylisothiazolinone. *Benzylbenzonate, linalool

Що ми бачимо? Присутні жирні спирти, катіонний ПАВ, хумеканти, масла та вітамін Е. Склад дуже насичений. В ньому немає силіконів, але є масла: чорного тмину, кунжуту та соняшника. Є хумеканти (зволожувачі) такі як гліцерин та алое. Основу маски складають жирні спирти, які волосся дуже люблять, а також вітамін Е. Тобто маска за складом неймовірна: зволожує досить добре, живить та розгладжує!

Є декілька варіацій використання даної маски: на 3-5 хвилин, на 10 хвилин, з ампулами на 15 хвилин. Розповім Вам як веде себе волосся при різному часі:

Перед використанням маски миємо волосся шампунем, легенько віджимаємо волосся рушником, наносимо маску:

При 3-5 хвилинах: кондиціонує волосся, вирівнює, при висиханні гладкість та м’якість, волосся розсипається, не тяжке. Деякі пишуть, що гідра пушить волосся. Хочу сказати, що в мене волосся середньої пористості і в моєму випадку воно просто не пригладжується. Але не пушиться ще більше. Якщо у Вас дуже сухе волосся, раджу тримати більше, адже кінчики залишаться сухими.

При 10 хвилинах: усі властивості посилюються та кінчики волосся отримують свою порцію зволоження. Відчувається тактильні зміни волосся. Якщо у Вас середньо або сильно пошкоджене волосся, тримайте близько 10 хвилин.

Використання з ампулами 15 хв.: посилюються кондиціонуючи властивості, дуже зволожене волосся, отримують той самий лоск, який багато чекають від силіконових засобів, волосся гладке та блискуче, пружне, кінчики виглядять краще.

Маска коштує своїх грошей! Склад гарний, вона дійсно зволожує та живить волосся (у складі жирні спирти, масла, зволожувачі, вітамін Е). Для сильно та середньо пошкодженого волосся раджу витримувати близько 10 хвилин, для підтримання стану – 3 хвилини. Зовні приємна баночка м’ятного кольору. Консистенція клейка та густа, добре наноситься на волосся. Запах мені особисто не сподобався (ніби запах металевих монет), який залишається на волоссі(, можливо це особисто мій погляд). Отже, маска досить дієва, яка коштує своїх грошей. Якщо Вам потрібно перш за все зволожити та живити волосся, то це те, що Вам потрібно!