Алла

Лазером - по зморшках

Лазером - по зморшках

Недаремно цей денний крем є хітом продажів. До мене від потрапив у вигляді пробніка і одразу підкорив моє серце. Чудова текстура, неймовірний аромат, доглянута шкіра - це все про нього, Loreal Revitalift Lazer.

Він ідеально підходить під мій вік, 40+. І, що для мене важливо, не тестується на тваринах.

Технологія денного крему Revitalift Laser Х3 від легендарного виробника L’Oréal Paris розроблена французькими фахівцями з метою комплексного догляду за шкірою, який містить у собі живлення, розгладження та стимулювання всіх природних функцій. Легка консистенція крему з гіалуроновою кислотою ідеально лягає на шкіру і має м’який аромат, у якому переплелися нотки моїх улюблених жасмину, груші й пачулів. Особисто я обожнюю парфумовані засоби для догляду, аромат додає мені настрою.

За аналогією з лазером, формула денного крему проникає в глибокі шари шкіри і стимулює процес регенерації клітин. У результаті шкіра омолоджується, вирівнюється її поверхня, значно поліпшується колір. Косметичний засіб нормалізує регенерацію та мікроциркуляцію в тканинах. Revitalift Laser Х3 - унікальний препарат для догляду, в результаті застосування якого значно зменшаться зморшки й відновляться контури обличчя.

Склад:

  • фрагментована гіалуронова кислота — пом’якшує шкіру та інтенсивно зволожує її
  • Pro-Xylane (проксилан) — ефективна речовина проти старіння, пом’якшує зморшки та відновлює пружність шкіри
  • ліпо-гідроксикислота (LHA) — підсилює дію речовини Pro-Xylan, регулює процеси відшаровування клітин шкіри

Зрозуміло, що ефекту підтягнутості за такий короткий період я не побачила, але загалом якостю шкіри задоволена. Тепер хочу собі повномірний продукт.

Про свої враження обов*язково напишу)

Лазером - по зморшках
Лазером - по зморшках
Лазером - по зморшках
Лазером - по зморшках