Ганночка Тетяна

Ефект ніби після салону

Ефект ніби після салону
Ефект ніби після салону
Ефект ніби після салону

Я обожнюю догляд за волоссям від La'dor ❤️

Мені ще ні разу не траплявся засіб, який би не сподобався. Усе що, пробувала, мені хотілося придбати повторно. Дуже люблю сироватку-клей, це прям мій Must have 🔥. Інші теж ніжно люблю, насправді всі вони класні і мені ідеально підійшли.

Ефект ніби після салону

Після чергового фарбування стан мого волосся значно погіршився і засоби, що на першому фото вдало повертають його до життя, з ними воно стало виглядати більш доглянуто і зараз його якість суттєво покращилася.

Взагалі, волосся пошкоджене, виражено посічене від середини довжини, особливо кінчики; схильне до сухості.

Маску придбала в об'ємі 150 мл., та вже думаю, що треба взяти найбільший об'єм, який є, бо вона теж крута.

Пластикова м'яка туба має відкидну кришку, що дуже зручно. В плівку не упакована, як деякі інші маски, але є захисна фольга.

Маска білого кольору, в міру густа, кремова, з приємним косметичним ароматом. На волоссі він надовго не затримується.

Засіб наношу по всій довжині і тримаю не менше 10 хвилин. Взагалі, чим довше, тим краще, але навіть за цей час результат чудовий.

Змивається швидко, допомогає розплутати пасма, тому волосся з легкістю потім розчісується.

Якщо чесно, то маска перевершила мої сподівання. Відгуки на неї різні, багато неоднозначних, тому я якось і не думала, що буде прям так супер, а насправді вийшло, що маска просто вразила своїм ефектом. І вона мені сподобалась навіть більше, ніж протеїнова від Esthetic house.

Після маски волосся неперевершено гладке, наповнене сяйвом, м'яке і шовковисте. До нього так і хочеться доторкатися. Посічені кінчики розгладжені, акуратно лежать, пухнастості немає. Але я додатково наношу ще сироватку від Lador і тоді все взагалі добре. Волосся легке, розсипчасте, слухняне, еластичне на дотик і з цією маскою ніби оживає.

Вона гарно зволожує, не обтяжує, не прибирає об'єм, напроти наче додає його. Кінчики не сухі. На моєму волоссі ефект - немов я вийшла з салону.

Не знаю, що ще добавити. Мені здається, що цей засіб увібрав в себе найкращі властивості. У мене тільки позитивні враження. Недоліків для себе не виявила.