Anna Volkova

Еко-Гель для вимивання від Victoria's Secret PINK

Еко-Гель для вимивання від Victoria's Secret PINK
Еко-Гель для вимивання від Victoria's Secret PINK

На офіційному сайті Victoria's Secret є різні засоби для обличч, волос та тіла. Саме ці дуже заманили тим, що це супер веганска продукція, яка не тестується на тваринах і повинна мати гарний склад.

Як що по правді, вже після замовлення почала читати про цю лінійку, і дізналася що її створювали більш для підлітків від 8-13, але для дорослих наче б то вона також підходить 🙄

Також бред акцентує увагу, що розроблений без гендерної приналежності. Приєднуючись до прогресивних поглядів сучасних поколінь, Happy Nation зосередив увагу на екологічності своїх продуктів догляду за тілом.

ДОРЕЧІ всі флакони для догляду за тілом придатні для вторинної переробки та виготовлені із 100% переробленого пластику.

Новий яскравий бренд від Victoria's Secret PINK, підходить дорослим і підліткам!

Ніжна гелева основа з екстрактами кокосу та цедри лимона очищає та освіжає шкіру будь-якого типу!

Не містить барвників, парабенів, фталатів, сульфатів та пальмової олії.
Веганська формула.
Не тестується на тваринах.

Ну звучить все дуже цікаво🤔

Water (Aqua, Eau), Jojoba Esters, Phenoxyethanol, Cocos Nucifera (Coconut) Liquid Endosperm, Polyacrylate Crosspolymer-6, Glycerin, Heptyl Glucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Sodium Lactate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium PCA, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract.

Склад доволі гарний!

На другому місці феноксіетанол (Phenoxyethanol) – один із найбезпечніших консервантів. Він дозволений навіть для ін'єкційних препаратів. Він використовується у фармацевтичних препаратах для особливо реакційної шкіри, наприклад з атопічним дерматитом або псоріазом.

Ох це вже більш сумна історія. Він дуже-дуже дивний!

Сам по собі дуже рідкий, напівпрозорий гель. З ледь помітним хімічним запахом.

Та ще у нього є такі дрібні наче гранулки, наче як у пілінгу, але вони мʼякі, що досить дивно, тому що ніякої користі вони не дають!

Після вмивання, ефекту також 0, він не піниться (десь написано що йде як пінка), але якщо була косметика то вся вона так і залишиться.

Висновок: сама ідея дуже цікава, але засіб дуже слабенький. Тому все ж таки я віддала її брату підлітку, гірше йому не зробить😅