wowmom

Приборкання норовливого волоска! І як бюджетний гель справився з неслухняними бровами

Приборкання норовливого волоска! І як бюджетний гель справився з неслухняними бровами

Привіт, красуні!

Не дивлячись на те, що я декілька років працюю майстром-бровістом, свої брови в мене дуже далекі від ідеалу. Постійні експерименти з формою, тестування складників для ламінування, фарбування фарбою та хною, призвели до того, що волоски живуть власним, нікому не зрозумілим, життям.

І для того, щоб хоч якось їх приборкати, я використовую різні воски та гелі для брів.

Сьогодні я хочу розповісти вам про один дійсно чудовий засіб, який гарно фіксує мої бідні нещасні брови, і, головне, добре тримається на протязі дня - це гель-віск від бренду Bless.

Приборкання норовливого волоска! І як бюджетний гель справився з неслухняними бровами

Він абсолютно прозорий, тому підійде всім дівчатам. Об'єм - 12 мл, і це величезний об'єм, як для гелю. Виробник обіцяє ефект ламінування, тобто брови з ним можна зачесати у будь-якому напрямку.

А ось те, з чим ми будемо працювати.

Бачите той одинокий волосок, який стирчить чорт зна по якому? Так ось, до цього я його могла вкласти тільки за допомогою "суперхардкорного" клею для волосся, бо інші воски його просто напросто не тримали. Я вже думала видернути його, але поки я в процесі відрощування, нехай вже буде, як буде.

Тож, я додаю трохи олівчика, і зачісую брови за допомогою рідкого воску від Bless.

Дівчатка, цей засіб дійсно чудово вкладає волоски в потрібну форму, і гарно тримається. Він не залишає білого нальоту і не береться плівкою.

Фіксація не залізобетонна, брови не надто жорсткі, проте до самого вечора нічого ніде не стирчить.

До речі, віск має маленьку та зручну щіточку, яка обволікає кожну волосинку.

Bless Brow Liquid Lami Wax - не розчиняє під собою олівці, або інші засоби для оформлення брів, і таки створює ефект ламінування. Мені він справді дуже сподобався.

Швидко наноситься, дозволяє зачесати брови, як я хочу, чудово тримає фіксацію, має величезний об'єм і бюджетну вартість.

А що ще треба від гелю для брів?

Дякую за увагу 😘