your_doc_mary

Зачарувалася та розчарувалася

Зачарувалася та розчарувалася

Після зникнення з клубу вриваюся з постом-розчаруванням 🙈

В далекому 2017 ще маючи проблемну шкіру,я спробувала у подруги базу метеорит від Guerlain. Вона була мега естетична,рожева,пахла,як 8 чудо світу,а на обличчі давала ефект матувальний та прикриваючий недосконалості. Я дуже нею марила,але стипендіі в Ізраїлі вистачало максимум на есенс по акції.

Потім я дізналася про пудру в кульках,і просто мріяла,бо ще в універі колись купила кульки Avo,і була в захваті від їх вигляду.

Так ось дочекалася я зараз акції на Guerlain і замовила їх з ЄС. Чекала,чекала і дочекалася.

Металева баночка з естетичною кришечкою з неперевершеним малюнком.

Вага продукту 25г

Кришечка легко відкривається. В середині біла широка губка,щоб кульки не билися. Хоча,наскільки я знаю,раніше там була пуховка. Хоча білі пуховки це не практично,і вони набирають і віддають надто багато продукту,але пуховка красивіша,ніж 🧽 губка.

У мене відтінок 02 clear. Обрала з огляду на свою світлу шкіру. Але знаю,що часто обирають темніший колір і наносять пудру не на все обличчя,а тільки на яблучка замість румʼян.

Кульки я не рахувала,бо з моїми руками зараз я б тільки все розсипала.

🤹🏻‍♀️Набір кольорів :

білий

рожевий

бузковий

зелений

жовтий

Це шимерні кольори (у всіх відтінках) і все це має одну мету - світлокрекція недосконалостей

Кульки,я бачила,можна купити окремо пакетом хах

👃🏻 Запах :

Хах,це перше,що мене вразило (в поганому сенсі). Різкий запах старих парфумів. Хоча всі писали,що запах божественний,як і парфуми,але мені ні. І подруга казала,що їй смердить бабкою.

Все індивідуально,але я думаю,що скоріше,всі настільки хотять мати ці кульки,що просто пробачають запах. До того ж,подруга сказала,що їх можно провітрити ха-ха. Я відкрила кришку,але майже відразу закрила,бо вже мала думки продати цю пудру.

Склад :

Talc, Nylon-12, Magnesium Myristate, Distarch Phosphate, Magnesium Carbonate, Hydrated Silica, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Silica, Parfum (fragrance), Meteorite Extract, Sodium Dehydroacetate, Aluminum Hydroxide, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Cellulose Gum, Sorbic Acid, Aplha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Geranoil, Cinnamyl Alcohol, [+/- Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 73360 (Red 30 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 15850 (Red 6, Red 7 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 45410 (Red 28 Lake), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide), CI 77742 (Magnesium Violet)].

👀 Я коли бачу склад,то мозок вимикається,але тут я чітко бачу Тальк на першому місці,що дає мені зрозуміти,що це вже не ок.

Тальк,хоча й мінерал,але ж несе за собою комедогенність. І я відчула на собі це відразу.

Я 10років страждала від акне,пройшла курс системний ретиноїдів,і після цього я жахаюся,коли іноді перед періодом виникає хоча б один прищ.

А від пудри він зявився відразу. Така дуже забита пора.

Я дала шанс вдруге - те саме. Втретє - те саме. Зараз нанесу її для вас,і це буде четвертий раз,і думаю на цьому історія закінчиться,і я її продам.

Наносила я пензлем для пудри та пензлем для румʼян тонким шаром,буквально раз-два махнула по кулькам пензлем.

Я маю нормальну шкіру (вже),без натяку на жирний блиск навіть в Т зоні. Частково зневоднена,бо забуваю пити воду,і суху в зимуу від морозів. По суті прибирати блиск мені не потрібно,і все що мені потрібно від пудри- це закріпити макіяж,розсіяти світло і отримати шимер, бо блискітки я обожнюю.

Але ха-ха,це просто крінж. При кімнатному освітленні все ок,але коли я була у свого стоматолога і подивилася в дзеркало в кріслі під лампою,то побачила мерзотний шумер великих частинок,і сяяня,як у Едварда Каліна. Ще й підкреслені постакне та все на світі.

2/10,де 2 бали за естетику

Тхне,підкреслює все на світі,відчувається як важка маска,забиває пори,ніякі почервоніння не перекриває своїм ефектом. Навпаки,здається,почервоніння сильніше видно

Наважаюсь продати вже два тижні,але ця банка на столику говорить мені "Марино,не чіпай,дай мені тут красиво стояти і радувати твою внутрішню принцесу". Не шизофренія,а скоріше маркетингове пакування,яке просто не дає підняти на нього руку та викинути.

Така от історія 🫤