Свідома клієнтка

Свотч тонального крему Ingrid

Свотч тонального крему Ingrid

Тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift я придбала, щоб робити швидкий макіяж, коли ходжу в місцевий магазин, тому що мені було шкода використовувати дорогий тональний засіб для виходу в люди на пів години, а отримала більше. Можу сказати, що продавчині робили мені чимало компліментів, коли я почала до них фарбуватись, а потім коли я декілька разів прийшла не нафарбована, питали чи не захворіла я, ось так ми привчаємо суспільство бачити нас у певному вигляді та беремо на себе ці додаткові обов’язки, а коли всю дорогу не фарбуєшся то й нормально, люди звикають.

Крем у пластиковому тубусі 30 мл, користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття. Він не утворює ніяких накопичень на носику, тара компактна, легка та зручна, щоб брати з собою у дорогу.

Склад, який вказано на наліпці:

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polydecene, Polyglyceryl-4 Isostearate, Isohexadecane, ​Isocetyl Stearoyl Stearate, Ozokerite, Polyisobutene, Glycerin, Cetyl PEG/​PPG-10/​1 ​Dimethicone, Hexyl Laurate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Triethoxycaprylylsilane, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Ci 77891, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499

Свотч тонального крему Ingrid
Свотч тонального крему Ingrid

Крем називається Mineral Silk & Lift, наче натякаючи, що він зробить шкіру схожою на шовк та забезпечить ефект ліфтингу. Я не бачу у складі нічого, що могло б сприяти підвищенню пружності шкіри та візуальному ліфтингу й онлайн аналізатор складу косметики теж не бачить, але шкіра дійсно стає приємною на дотик як завжди, коли вона змащена силіконом. В кремі немає ароматизаторів ❤️, його технічний аромат відчутний суто якщо спеціально принюхуватись. Є УФ-фільтр, не сильно сучасний, не сильно застарілий, його трошки, тобто крем забезпечує мінімальний захист від ультрафіолету.

Цей крем виявився доволі якісним, звісно я не очікую від тонального засобу абсолютної невидимості, хоча хотілось би, тому що фарбувальні часточки це додатковий шар, який лежить на поверхні шкіри, але вони достатньо дрібні в цьому засобі й тональний крем добре пігментований. Додаю фото того, як тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift справився з моїми почервоніннями:

Для фото крем був за хвилину нанесений пальцями, як я зазвичай і фарбуюсь в магазин, щоб не витрачати на це багато часу. Мені здається, шкіра має гарний вигляд, а як вам? Якщо після того пройтись по крему вологим спонжем, це зробить розподілення більш рівномірним та прозорим.

Цей тональний крем можна нашаровувати.

Він не підкреслює мої зморшки та настільки не забивається в пори, що у свої більші пори я його спеціально втираю, тому що коли тон обличчя вирівняний і до висоти шкіри додається висота шару тонального крему вони починають більше впадати в око, не сушить, не підкреслює лущення, а навпаки маскує їх, я не голю обличчя і моя шерсть з ним не стає більш виразною. Крем стійкий, гарно тримається протягом дня, єдине що, якщо нанести під нього жирний догляд, тоді може частково щезати до вечора, логічно, що жири його потроху розчинюють.

Мені подобається цей тональний крем і цей відтінок 29 Porcelain, він збалансований і нейтральний, я стабільно купувала тональні креми у відтінках, які виробники називали нейтральними, і було щось не то, надто жовтий чи надто рожевий колір, були тональні які виглядали як маска і відчувались на обличчі, з цим тональним все добре. Нехай пробачать мені професійні візажисти, я не наношу для повсякденного життя тональні засоби на шкіру навколо очей і з цим кремом, на щастя, немає різкого переходу, я тільки розтушовую його трохи на межі нафарбованої та ненафарбованої шкіри. Отже, я купувала собі «домашню тоналку», а отримала класний тональний засіб.

Дякую, що прочитали ❤️