Krevetka

Спрей-термозахист Mermade. Розгорнутий відгук

Спрей-термозахист для волосся Mermade Heat Protecring & Shine Hair Spray за призначенням захищає волосся від впливу агресивних зовнішніх факторів. Палюче сонце, мороз, фен або робота зі стайлером та ін. - усе це пошкоджує наші пасма, що може спричиняти сухість, ламкість. У результаті волосся стає неслухняним, тьмяним та не пашить здоров'ям.

Мені відомо, що повністю відновити пошкодження по довжині та на кінчиках неможливо, тільки зрізати АБО свідомо дбати про закриття потреб свого волосся, що б запобігти ще більшої ламкості та пошкодженням. Адже волосся - тканина мертва, а точніше, ороговівша по мірі віддалення від волосяних фолікул(з яких росте) і тому потребує захисту, бо не самовідновлюється, як, до прикладу, шкіра.

Цікаво: Наше волосся складається з того ж матеріалу, що і нігті💅

Отже, знаючи це все, золота у пляшці не шукала, та був потрібен дієвий термозахист, комфортний у використанні. Мені, чесно кажучи, ніколи не щастило з цією позицією. Критерії, що я висувала до спрею:

1. Відсутність липкості на фініші;
  2. Відсутність склеювання волосся до стану стоячої соломи;
  3. Наявність доглядового ефекту (тобто, що б не використовувати додатковий засіб для розчісування).

Нижче додаю відео розпилення👇🏻

👩🏼Перед Вами власниця натурального волосся, середньої довжини та густини. Не дуже пористе, пряме за своєю структурою. Тип шкіри голови схильний до жирності(миття кожні 2 дні). Злегка вьюнке, якщо достатньо зволожене і висушене природнім шляхом.

Процес нанесення та висушування додаю. Приємного перегляду)

• Що одразу помітно, дуже приємна в засобу віддушка. Важко пояснити, чим конкретно пахне спрей, але воно свіжо-солодке, не приторне, як десерти, а солодке, як розквітлі квітки!🌺 І щось ще, рожевого кольору. Не варто питати, як я це визначила...пахне рожевим кольором))

Спрей являє собою прозору, рідку, слизьку рідину. При висиханні на шкірі(!) липне на 3/10. На волоссі липкості не спостерігала зовсім.

Важливо: для того, що б спрей не обтяжував волосся, роблячи його брудним раніше, ніж зазвичай, потрібно більшу частину засобу фокусувати на довжині, а не коренях. Так радить нам виробник. Розпилювати потрібно усюди, а от прочесувати - уникаючи коренів.

Про всяк випадок, залишу скріншот із способом застосування.

Начиталась я відгуків, і зрозумїла, що не всі зрозуміли, як використовувати захист Mermade. Тому, до Вашої уваги ЕКСПЕРИМЕНТ!

Для чистоти експерименту використовувала свій повсякденний догляд(шампунь лікувальний Vichy + бальзам-маска Garnier) та не наносила нічого незмивного, окрім спрею Mermade.

(Світлини 1)Додаю фото довжини до миття, та після. Зліва волосся до, справа після.

(Світлини 2)Також, зробила для наочності світлини: ввечері у день миття та на наступний ранок, що б було зрозуміло, як саме подіяв спрей на мої корені волосся. Гортайте до/після, там вечір/наступний ранок. Зверху вечір, знизу наступний ранок після миття.

(Світлина 3) І частково зібране волосся, що б було видно прикореневу зону. Через те, що використовувала шпильку, є хвилястість. Це одна з варіацій, як я можу зібрали волосся. Фото зроблене теж зранку, гарно видно прикореневу зону.

Але зважайте на те, що моя шкіра голови схильна до жирності, тому зазвичай вже в обід на другий день я із задоволенням роблю пучок 😁

Отже, дуже важливо дотримуватись порад виробника що до засобу, який Ви плануєте використовувати.

Mermade Heat Protecring & Shine Hair Spray мені сподобався, підійшов та не розчарував. Мїй перший нормальний термозахист.

Головне бути обережним з кількістю. Я теж, на початку використання (перші 2-3 миття) з радості лила його від душі, та не варто, не варто..)) особливо дівчаткам з жирним типом шкіри голови.

• Окремо хочу відмітити, що пасма після спрею дійсно шовкові, гладенькі та розсипаються. Мені це вау, люблю коли струменить волосся✨ Розчісування значно полегшує

Дякую за перегляд та увагу до допису 🫶🏻

Дякую MERMADE за Ваші продукти!