Спрей-термозахист Mermade. Розгорнутий відгук
Мала досвід кератинового випрямлення волосся, років 5 тому. Засіб нагадав мені про це, адже волосся знову блискуче та рівне, ніби після прасування. Про захист та доглядову дію від термозахисту Heat Protecring & Shine Hair Spray
Спрей-термозахист для волосся Mermade Heat Protecring & Shine Hair Spray за призначенням захищає волосся від впливу агресивних зовнішніх факторів. Палюче сонце, мороз, фен або робота зі стайлером та ін. - усе це пошкоджує наші пасма, що може спричиняти сухість, ламкість. У результаті волосся стає неслухняним, тьмяним та не пашить здоров'ям.
Мені відомо, що повністю відновити пошкодження по довжині та на кінчиках неможливо, тільки зрізати АБО свідомо дбати про закриття потреб свого волосся, що б запобігти ще більшої ламкості та пошкодженням. Адже волосся - тканина мертва, а точніше, ороговівша по мірі віддалення від волосяних фолікул(з яких росте) і тому потребує захисту, бо не самовідновлюється, як, до прикладу, шкіра.
Цікаво: Наше волосся складається з того ж матеріалу, що і нігті💅
Отже, знаючи це все, золота у пляшці не шукала, та був потрібен дієвий термозахист, комфортний у використанні. Мені, чесно кажучи, ніколи не щастило з цією позицією. Критерії, що я висувала до спрею:
- Відсутність липкості на фініші;
- Відсутність склеювання волосся до стану стоячої соломи;
- Наявність доглядового ефекту (тобто, що б не використовувати додатковий засіб для розчісування).
Нижче додаю відео розпилення👇🏻
Особливості спрею та використання