Кріомаска для обличчя
Beauty Derm Icy Mint Cryo-Mask❄️
Моя шкіра нормального типу, без акне, постакне, є невеличкий купероз на крилах носа, та вікові зміни.
Я вже пробувала багато масок від українського бренду Beauty Derm, добре шо вони не дорогі та є в маленькому обʼємі .
Кріомаска ❄️для обличчя Beauty Derm Icy Mint Cryo-Mask – найкращий спосіб позбутися напруження наприкінці результативного дня, водночас піклуючись про здоров’я вразливої шкіри. Функціональний засіб має сильні протизапальні, заспокійливі, антисептичні та зволожувальні дії, спрямовані на неї, зумовлені високим вмістом активних компонентів натурального походження. Icy Mint Cryo-Mask помітно вирівнює відтінок, розгладжує рельєф, посилює пружність, еластичність епідермісу, оберігаючи його від негативного впливу зовнішніх факторів. До того ж, запашна консистенція добре тонізує, освіжає, бадьорить, всотуючись до свідомості натхненними ментоловими мотивами.
Активні інгредієнти: Ментол має протизапальні та антисептичні властивості, стимулює кровообіг і тонізує, а також нормалізує баллас виділення себуму та сприяє звуженню доби.
Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує та пом'якшує шкіру. Створює на поверхні епідермісу захисну плівку, що запобігає втраті вологи та захищає від агресивного впливу зовнішніх факторів.
Основні властивості:
❄️ тонізує шкіру
❄️ освіжає та охолоджує
❄️ надає свіжості в'ялій, втомленій шкірі
❄️ зменшує набряки
❄️ знижує активність сальних залоз
❄️ стимулює мікроциркуляцію крові та лімфи у капілярах
❄️ звужує пори
Зовнішній вигляд: Маска в мʼякий пластиковій тубі об'ємом 75 мл, гелевої консистенції, блакітного кольору 🩵Аромат: Свіжий, трохи ментоловий 🌿
Використання: При нанесенні на шкіру є легкий холодок,так як маска містить ментол, близько до очей 👀краще не наносити, інакше вони можуть сльозитися 🥲
Після маски є відчуття свіжої тонізованої підтягнутої шкіри, але може буте і легке почервоніння шкіри. Негативних наслідків у вигляді прищів, забитих пір, від маски не було.
Є почуття що крім тонізування вона трохи підсушує шкіру, тому після неї краще нанести ваш базовий догляд.
Набряки та попухлості у мене бувають під очима, але через ментол в масці якраз на ці частини її не можна нанести, тому що очі можуть сльозитися 😿
Так само якщо у вас чутлива шкіра, я ставилася б до цієї маски з обережністю. Коли я її замовляла, я не звернула увагу, що у складі йде ментол, а він не рекомендується для шкіри з куперозом. Взагалі в такому випадку не радять застосовувати маски, що розігрівають🔥 або охолоджують ☃️. За кілька разів використання нічого негативного не сталося, але я не ризикувала і віддала маску подрузі, у неї щільніша шкіра, їй ця маска підійшла
А ви пробувала маски від Beauty Derm ?
Інши гелеві маски Beauty Derm
з авокадо та вітаміном Е 🥑
з гарбузом та вітаміном А🎃
з гранатом та вітаміном С 🍋
з огірком, алое та комплексом вітамінів групи В🥒
Мої дописи про інші маски цього бренду
Маска для обличчя "Бананове харчування" Beauty Derm Banana Nutrition Cream Facial Mask 🍌 https://club.makeup.com.ua/post/33656/
Маска "Противугрівна" на основі чорної глини Beauty Derm Detox Cream Facial Mask 🐼 https://club.makeup.com.ua/post/34545/
Коментарі (0)