Ирина ❤️

Маска для лица "Банановое питание"

Маска для лица "Банановое питание"

Маски українського бренду, спочатку купувала в пробниках 15мл (вистачає його на кілька разів 3-4 залежно яким шаром наносити), зараз деякі маски з'явилися в тубах на 75мл що вигідніше за ціною, плюс набагато зручніше по упаковці та зберіганню після відкриття. Придбати їх зараз можна у багатьох мережевих магазинах, зазвичай я брала за акціями до покупки з іншими засобами, тоді ціна виходить взагалі дуже приємна.

Маска кремової консистенції, жовтого кольору, має приємний ніжний банановий аромат.

Наношу на очищене обличчя силіконовим пензлем, не товстим шаром (з цього витрата економна) через 10-15 хв змиваю. Маска не засихає, а ніби трохи вбирається у шкіру. Для мене це маска навіть більше поживна ніж зволожуюча. Шкіра після неї насичена, розгладжена. Пори маска не забиває, прищів не викликає. У всіх кремових масок склад приблизно однаковий, як і результат після них, відрізняються лише кількома екстрактами.

За свою вартість маска цілком не погана, мамі моїй вона теж дуже подобається (бананова у неї улюблена з усіх), купує її у великому обсязі вже 3 рази.

У цієї фірми я спробувала майже всі їх маски (крім тканинних):відбілююча "Томат" 🍅, омолодження "Асай"🫐, зволожуюча "Бамбук"🎋

За своєю дією вони не гірші за корейські бюджетні

Маска для лица "Банановое питание"
Маска для лица "Банановое питание"
Маска для лица "Банановое питание"

Beauty Derm Intensive O2 Mineral Bubble Mask, Beauty 🫧Derm Intensive O2 Black Bubble Mask

з авокадо та вітаміном Е 🥑

з гарбузом та вітаміном А 🎃

з гранатом та вітаміном С

з огірком, алое та комплексом вітамінів групи В 🥒

кріомаска для обличчя ❄️https://club.makeup.com.ua/post/34468/

На основі білої глини "Поживна" 🐻‍❄️

"Зволожуюча" на основі зеленої глини 🐰

На основі блакитної глини проти мімічних зморшок🦄 "Противоугревая" на основе черной глины 🐼https://club.makeup.com.ua/post/34545/