Blics hair ✨💫

Повний розбір! Крем для волосся від Garnier fructis

Повний розбір! Крем для волосся від Garnier fructis

Повний розбір крему для волосся Garnier. Що заявляє виробник? Чи дійсно цей крем такий чудовий? Чому так дешево? На всі ці питання Ви знайдете відповідь у моєму дописі.

Привіт красуня) Якщо ти тут, то зацікавилася кремом від Гарньер. Ліньки читати? Переходь одразу до висновку)

Як завжди розбір будемо робити за таким планом:

1. Упаковка та зовнішній вигляд

2. Запах та консистенція

3. Що заявляє виробник?

4. Розбір складу

5. Результат розбору

6. Проблеми у відгуках

7. Висновок

Пляшечка представлена в об’ємі 400 мл., вигляд зовні приємний та надсильно «кричащій» про свою допомогу. Дозатор гарної якості, одного натиску вистачає на гарну порцію крему, дозатор натискається м’яко, так що можна видавити навіть одну крапельку крему.

Запах приємний, навіть не розумію, що він нагадує, але запах класний) Консистенція, як у зволожуючого крему, гарно розмазується та наноситься на волосся.

Відновлення, захист від ламкості, термозахист, захист від пошкоджень, глибоке живлення, для блиску, розгладження, м’якість, зміцнення, догляд без обтяження.

Ну просто чудо-крем говорить нам виробник. Наносите на волоссячко і всі проблеми вирішені, і ціна низька. Чи дійсно все так чудово? Давайте розглянемо.

Що ж ми бачимо?

Aqua/water - розчинник

cetearyl alcohol - ЖС

cocos nucifera oil/coconat oil – тригліцерид (масло кокоса)

cetyl alcohol - ЖС

cetyl esters – емолент, синтетичний віск

saccharum officinarum extract/sugar cane extract - екстракт цукрової тростини

camellia sinensis leaf extract - екстракт листя зеленого чая

phyllanthus emblica fruit extract - фруктовий екстракт емблики

citrus limon peel extract/lemon peel extract - екстракт лимона

purus malus fruit extract/apple fruit extract - екстракт яблука

dilauryl thiodipropionate - антиоксидант

niacinamide – вітамин В3

leunostoc/radish root ferment filtrate – консервант

trideceth-6 - емульгатор

amodimethicone – амінофункціональный силікон

behentrimonuym methosulfate – кондиціонер, безпечний для шкіри і волосся

sodium hydroxide - Регулятор PH

puridoxine Hcl - форма вітаміна В6, антистатик, кондиціонер

hydrolized corn protein - кукурудзяний протеїн, згущувач

hydrolized soy protein – соєвий протеїн

hydrolized vegetable protein pg-propyl silanetriol – рослинний протеїн

hydrolized wheat protein - пшеничний протеїн

hydroxypropyltrimonium lemon protein - лимонний протеїн

caprilic/capric triglyceride - Хороший тригліцерид, емолент

citric acid - Регулятор PH

potassium sorbate - консервант

salicylic acid - Регулятор PH

phenoxyethanol - консервант (попереджує зростання грибків та мікроорганізмів в масці, яка стоїть у волозі)

cetrimonium chloride – катіонний пав (перешкоджає накопиченню статики( особливо важливо для зимового періоду, розпутує волосся)

ci15985/yellow6, ci19140/yellow 5 - барвники

linalool - віддушка

amyl cinnamal- віддушка

hexyl cinnamal- віддушка

benzyl alcohol - віддушка

parfum/fragrance - віддушка

Отже, ми бачимо великий набір протеїнів, які потрібні пошкодженому волоссю, декілька жирних спиртів, форму вітаміна В6, вітамін В3, регулятори рН, багато екстрактів та декілька тригліцеридів. Склад, як для мас-маркета досить гарний, але чому така ціна, спитаєте Ви? Тому що якість сировини не така гарна, як у засобів професійної лінійки. Такий крем буде зміцнювати волосся завдяки протеїнам, трохи захищати від ломкості (наприклад від тертя), деякі компоненти допоможуть заповнити пустоти, але тимчасово до першого миття.

А що обіцяв виробник? Давайте розглянемо

1. Відновлення– 50/50, протеїни в потрібній молекулярній формі присутні, але ми не знаємо якість цієї сировини, а отже відновлення тут під питанням.

2. Захист від ламкості - на жаль, якщо волосся вже посічене назад його не повернути. Як би це не було боляче говорити, але посічене волосся треба обрізати і мати гарний догляд, аби воно не повернулося, але це окремий допис)) Отже, цим кремом ми заповнимо пустоти у волоссі, але тимчасово, до першого миття.

3. Термозахист - при чому термозахист до 230 градусів. Але ні((( її тут немає, лише на сушіння феном, і то теплим повітрям.

4. Захист від пошкоджень – повтор, те ж саме, що захист від ламкості.

5. Глибоке живлення – глибокого живлення тут не буде. Завдяки жирним спиртам та амінокислотам, якесь мінімальне буде, але пам’ятаємо про якість сировини)

6. Для блиску - блиск цей крем дасть, якщо Ви правильно підібрали увесь комплекс догляду.

7. Розгладження – майже ні, мінімальне. Для розгладження потрібні плівки, їх тут майже немає. Не треба сподіватися, що після цієї маски волосся бути рівненьке та тяжке.

8. М’якість - тут однозначно не сказати. Протеїни дають жорсткість, але якщо волосся гарно зволожено, то буде густина. В складі цього крему компонентів на м’якість мало.

9. Зміцнення – завдяки протеїнам, так.

10. Догляд без обтяження – так, даний склад не буде обтяжувати волосся, але можуть бути виключення, адже ми використовуємо ще і інші засоби.

Пам’ятайте, що немає універсального засобу для волосся. У кожного воно особливе

Якщо даний засіб дав жорсткість – це робота протеїнів. Отже, потрібно додати під цей засіб гарне зволоження (маска чи кондиціонер)

Якщо у Вас пористе волосся, то волога повинна утримуватися плівками, тут їх невелика кількість. Спочатку треба зрозуміти чи зволожене Ваше волосся, а потім діяти далі)

Склеєне волосся – тут може бути причиною і велика кількість нанесеного крему,жорстка вода, або у пов’язанні з іншими засобами волосся переважила.

Якщо ви обмежені в бюджеті або тільки починаєте розбиратися в догляді за волосся, то такий крем гарний варіант. Тут досить непоганий склад, але ціна досить низька, а це скоріш за всього позначилося на якості сировини. Такий крем буде зміцнювати волосся завдяки протеїнам, трохи захищати від ломкості (наприклад від тертя), деякі компоненти допоможуть заповнити пустоти, але тимчасово до першого миття. Такий крем підійде не всім, тому що в складі протеїни.