Ганночка Тетяна

Содовий скраб від Etude house

Содовий скраб від Etude house
Содовий скраб від Etude house
Содовий скраб від Etude house

Це один із самих популярних корейських скрабів. Випускається він в різних об'ємах і форматах: в таких от маленьких трикутниках і в тубах по 30 мл і більше.
Такої пірамідки вистачає на 2-3 рази. Скраб на основі соди, досить густий, пастоподібний, має приємний свіжий аромат.

Содовий скраб від Etude house

По вологому обличчю розподіляється з легкістю. Массаж проводити ним варто обережно, бо до шкіри обличчя він не дуже ніжний, жорсткість абразиву середня. Якщо інтенсивно терти, то почервоніння не уникнути. Навіть якщо це робити аккуратно, то все одно може виникнути місцями легке порозовіння.

Зі своєю задачею скраб справляється гарно. Він ефективно відлущує і ідеально відполіровує шкіру, після чого вона нереально гладенька. Очищує до легкого скрипу, є відчуття чистоти і свіжості, пори звужує, шкіру матує. По відчуттям в результаті начеб то все нормально, але якщо чесно, то содові скраб від Farmstay з гіалуроновою кислотою і комплексом пептидів мені сподобались більше. Вони трошки бережніші до шкіри і після них комфортніше.

Після Etude house шкіру не сказати, що сильно сушить і стягує, але одразу хочеться нанести зволожуючий крем. Скраб не поганий сам по собі, але в порівнянні для мене трохи поступається іншій марці.