SomovaFM

System JO | Natural massage oil

System JO | Natural massage oil
System JO | Natural massage oil

Трохи предисторії. Періодично я ходжу на лікувальний масаж. При першому візиті лікар робила масаж своєю олійкою, після якої через пару сеансів мою спину дуже сильно посипало (здається то була оливкова олія якась). Тому я вирішила брати з собою натуральну кокосову олійку, з якою висипів не було.

А нещодавно отримала у подарунок Масажну олійку System JO NATURALS COCONUT & LIME.

System JO - це американський бренд, який має в асортименті багато різних масажних олійок та лубрикантів.

І от мій трьох тижневий курс масажу завершився саме з цією олійкою.

Олійка має веганський склад з компонентами натурального походження.

Оскільки на сайті олійки немає, додаю склад:

Glycine Soja (Soybean) Oil, Vitamin E Acetate, Passiflora Edulis (Passion Fruit) Seed Oil, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pistacia Vera (Pistachio) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil.

Об'єм пляшечки 120мл. Має пластиковий ковпачок, в якому носик відкривається одним натиском. Через нього легко дозувати олійку, вона виходить по троху та не витікає.

Олійка рідкої консистенції, злегка зеленуватого кольору. Вона доволі приємна на дотик, не жирна, досить швидко вбирається в тіло не залишаючи по собі плям.

За три тижні щоденного використання, залишилось майже більше 3/4 наповнення. Тобто розхід доволі мінімальний. Ніяких висипів чи подразнень вона не викликала, шкіра м'яка на дотик.

А тепер аромат. Вона дуже запашна, добре відчувається аромат кокосу, не приторний та не хімозний. І трохи лайму десь на задньому плані дає свіжину.