krislemly

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа
#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Серія Loreal Elseve Bond Repair – це комплексний догляд за пошкодженим волосся. В лінійці представлені прешампунь, шампунь, кондиціонер та захисну сироватку. Всі продукти характеризуються ефективною формулою, яка була збагачена інноваційним Complex Bond Repair з лимонною кислотою.

Це засіб, який наноситься на волосся перед миттям голови, і його основне завдання - догляд за дуже сухими, стоншеними та травмованими локонами.

Текстура у засобу щільна, густа та достатньо поживна, тому розподіляти цей крем краще по вологому волоссю, на сухе і витрата вище, і розподіл нерівномірний.

Аромат: насичений, косметичний, звичний для засобів цього бренду.

Спосіб застосування: наношу прешампунь на вологе волосся, розподіляю гребінцем та залишаю на 5-10 хвилин. Не змиваючи наношу, шампунь.

Враження: прешампунь дуже легко змивається, не заважає піноутворенню шампуню. Вже під час того як змиваєш шампунь з волосся одразу помітно наскільки воно стало приємне на дотик. Дуже гладеньке і ніби ковзає між пальцями.

Шампунь поміщений у лаконічний білий флакон з необхідною інформацією про виробника, склад, властивості та інші характеристики.

Кришка з логотипом бренду сидить щільно, відкривається і закривається з невеликим зусиллям, що унеможливлює випадкове проливання шампуню.

Текстура дуже приємна, в міру густа, кремова, користуватись нею одне задоволення. Плюс зарахунок такої консистенції засіб дуже гарно піниться.

Витрата у шампуню невелика, на одне застосування у мене йде приблизно дві столові ложки.

Результат. Хоча шампунь це і не основний догляд, але він один із вирішальних етапів. Адже якісне очищення шкіри голови це залог красивого волосся. Даний шампунь дійсно якісно очищує шкіру голови, не має такого відчуття ніби не домив і треба наноси ще. Вологе волосся після використання на дотик гладке, не сухе, немає скрипу сильно очищеного волосся.

Також важливий момент, що шампунь не спровокував жодних неприємних наслідків, у мене не з'явилася лупа, не було алергії та інших неприємностей.

Тюбик із м'якого пластику, білого кольору. Така упаковка дозволяє з легкістю витягувати вміст до останньої краплі. Кришечка фліп-топ закривається щільно.

У кондиціонера схожий аромат із шампунем – приємний косметичний. На волоссі після миття він не затримується.

Кондиціонер білого кольору, текстура кремової а та насичена. Дуже густа і водночас масляниста. За відчуттями дуже приємна, зручно наносити на волосся. При змиванні не залишає після себе відчуття липкості.

Кондиціонер миттєво впливає на волосся - відразу розплутується і розпрямляється.

Легко змивається. Вже у воді волосся стає як шовк.

Волосся пом'якшує і живить просто відмінно, причому без обтяження. Часто в мене виникають проблеми з бальзамами саме в тому, що волосся обтяжується, або жирне, або швидко брудняться. Тут нічого такого немає.

Кондиціонер допомагає мені полегшити розчісування, не плутає волосся. Робить їх м'якими, гладкими та блискучими.

Волосся виглядає здоровим і доглянутим.

І звісно традиційно додаю фото волосся, щоб наглядно показати як спрацювала лінійка.