Tanserb

Щітка для розплутування волосся, CTZ-0050-2

Щітка для розплутування волосся, CTZ-0050-2

Мені потрібен був недорогий гребінець для розчісування волосся при нанесенні масок, та для того, щоб вона лежала в коридорі перед дзеркалом, для останнього штриха перед виходом, якщо треба розчесатися. Над вибором довго я не думала, тим більше хотілося порівняти з оригінальною Tangle Teezer, яка у мене вже років 5, а може і більше.

Щітка для розплутування волосся, CTZ-0050-2
Щітка для розплутування волосся, CTZ-0050-2

Чи є різниця? Звичайно!!! Головна різниця у зубчиках. Ну і в ціні, звісно 😉 В оригіналі зубчики трохи коротші, розташовані в два ряди по висоті і найголовніше - вони набагато м'якші! За рахунок цього при розчісуванні волосся відчуваєш комфортні відчуття та приємний масаж голови.

У гребінця CTZ-0050-2 ці зубчики довші, розташовані по висоті в три ряди, вони товщі і на порядок жорсткіші. Коли розчісуєшся і зубчики торкаються шкіри голови, відчуття не дуже приємні. Шкіру зубчики не царапають, але жорстко проходять

Хоча, цей бюджетний гребінець волосся розплутує дуже гарно! Буду чесною – він і не заявлен, як масажни, а тільни для розплутування волосся. То обіцянки виробника він виконав!

Підсумок. Звичайно, з оригіналом не зрівняється через жорсткість зубчиків. Але з тими цілями, для яких я його купувала, цей гребінець добре впоралався. Я зовсім не шкодую про покупку!

До речі, країна ТМ Україна! (Я думала Китай). Люблю купувати українське ))