Бальзам для губ Mermade Bubble Gum
Який він смачний 🫠 Та це не головна перевага)
Попередню формулу, яку багато хто порівнює, я не тестувала. Начиталася позитивних відгуків про цю і вирішила, що мені таке треба, не дивлячись на те, що я не дуже люблю ароматизовані продукти для губ. Вони мені всі хімозні та надто солодкі, навіть, якщо дуже-дуже старатися уникати потрапляння до рота.
Bubble Gum Lip Balm від українського бренду MERMADE, про який, мабуть, чули уже всі, змінив моє уявлення про бальзами на краще.
Детальніше про продукт:
Пакування: пластикова ємність із симпатичним дизайном, обʼємом 10г. Коробочки для продукту немає, та я і не проти.
Аплікатор зручний, з такого ж матеріалу, що і сама туба.
Аромат та смак жуйки, досить яскраво виражений, та не хімозний, а приємний і комфортний. Солоденький і міру.
Консистенція: досить густа. Я б сказала, помірно густа, аби не розтікатися та одночасно добре розподілятися.
Відчуття на губах: бальзам комфортний, що дуже важливо для таких продуктів. Не надто липкий, не текучий, а саме приємний. Губи з ним добре зволожені та помʼякшені. Особливо виручає у низькі, чи навпаки високі температури та при лікуванні ретиноїдами, коли губи - одна з найбільш уражених зон для зневоднення.
Щодо спекотної пори, на сайті вказаний ступінь захисту від сонця - spf 6, але у складі я не знайшла компоненти, якби відповідали за виконання цієї функції 🤔
Стійкість: відчуття зволоженості вистачає мені години на 3, далі поновлюю.
Склад:
Мені подобаються додані натуральні компоненти. Склад загалом потішив. Середній рівень безпеки має лише ароматизатор, походження якого невідомо.
- Caprylic/Capric Triglyceride: Забезпечує зволоження і м'якість для губ.
- Cera Alba (Бджолиний віск): Забезпечує захист і зволоження губ.
- Synthetic Beeswax: Синтетичний аналог бджолиного воску, також захищає і зволожує губи.
- Isopropyl Palmitate: Зволожує і м'яко очищує губи.
- Olea Europaea Fruit Oil (Оливкова олія): Надає зволоження та живлення губ.
- Prunus Armeniaca Kernel Oil (Масло кісточок абрикоси): Має зволожуючі властивості.
- PEG-40 Hydrogenated Castor Oil: Емульгатор, який допомагає забезпечити рівномірне розподілення інгредієнтів.
- Butyrospermum Parkii Butter (Масло ши): Зволожує та пом'якшує губи.
- Glyceryl Rosinate: Забезпечує консистенцію і текстуру продукту.
- Olea Europaea Oil Unsaponifiables: Допомагає відновити і захистити шкіру губ.
- Aqua: Вода, основний зволожуючий компонент.
- Aroma: Ароматизатор, який надає продукту приємний запах.
- Tocopheryl Acetate: Вітамін Е, що допомагає зберегти вологу і забезпечує антиоксидантний захист.
- Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin: Консерванти, які забезпечують тривалість зберігання продукту.
- Panthenol: Про-вітамін В5, який допомагає зволожувати і заспокоювати губи.
- Sodium Saccharin: Підсолоджувач, який може надати продукту солодку смакову нотку.
Висновки:
Mermade Bubble Gum Lip Balm приємно здивував і розтопив кригу моєї упередженості щодо таких бальзамів 😌 Зверніть вашу увагу, якщо довго відкладали знайомство з цими продуктами, як я)
Які аромати порадите спробувати, дівчатка?
Коментарі (0)