Anna_feerie

Eveline Max Intense Colour 26

Eveline Max Intense Colour 26
Eveline Max Intense Colour 26

Я хотіла - я придбала😁. Або допис про те, як відгуки спонукають до нових покупочок)). В мене вже зібралася невеличка колекція олівчиків Eveline (для зручності додам свотчі всіх відтінків). Але ж мені обов'язково треба було отой найбажаніший сіро-сливовий🙃.

Так, він трохи готичний, якщо наносити на всі губи, але це тааак привабливо виглядає! Звісно, можна промальовувати лише контур (таким чином міліметр в подарунок можна додати майже непомітно), а в середину губ нанести блиск з червонинкою, тоді образ буде трендовим і водночас свіжим.

Eveline Max Intense Colour 26
Eveline Max Intense Colour 26

Та оскільки я фанат максимально холодних лілових відтінків, то мій вибір - фарбувати вуста повністю за допомогою 26 Runway Plum, трішки додаючи об'єму прозорим блиском або ось цим бальзамчиком: https://club.makeup.com.ua/post/34346/.

Щодо характеристик олівця, тут все біз змін: легко наноситься, не сушить губи, тримається до перекусу і максимально легко підточується вбудованим в кришечку пристроєм👌.

Мені в принципі подобаються та личать такі холодні відтінки, вони гарно комбінуються з рожевими, коричневими та синіми відтінками. Додам фото в загальному образі, щоб ви не думали, що це ту мач)).