Олена Романюк

La Roche - Posay Cicaplast: бальзам-бар'єр для губ

La Roche - Posay Cicaplast: бальзам-бар'єр для губ

Зважаючи на суху, вітряну погоду, яка панує на півдні України майже весь березень, з припікаючим сонечком (зміни клімату відбуваються швидше, ніж людство готується до них), моя донька "потішила" мене погіршенням стану шкіри губ, до тріщин, сухих кірочок, звичайні декоративні бальзами не захистили під час прогулянок.

І тут я згадала про лінійку Cicaplast La Roche-Posay, давно хотіла спробувати їх відомий бальзам, але так вийшло, що нам знадобився саме для губ.

Лінійка Cicaplast La Roche-Posay була створена саме для заспокоєння, відновлення та захисту пошкодженого бар'єру шкіри, дорослих і дітей.

Виробник обіцяє миттєве відновлення потрісканих та запалених губ, завдяки пантенолу у 5-ти % концентрації та інноваційним 3% МР- ліпідам, які відтворюють гідроліпідну плівку.

Бальзам Cicaplast La Roche-Posay представлено в щільному, пластиковому тюбику для кремоподібних засобів. Упаковано попередньо в картонну коробочку.

Достатньо маленький, об'єм 7,5 мл. Зручно поміститься в кишеньку, щоб вже точно не забути.

Сам бальзам достатньо важко видобути з тюбику, треба докласти зусиль. Потроху виходить смужечка потрібної кількості засобу. Можливо, це через температурний режим? Подивимося влітку.

З виду нагадує аптечні мазі та вазелін.

Аромату чи присмаку на губах зовсім немає.

Наноситься по губам легко, приємно ковзає, без зайвої масності, не тікає за контур.

Звісно, можна передозувати з кількістю, ну тоді ватною паличкою підберемо та нанесемо на нігтики чи кутикулу, не пропадати ж добру 😉

Бальзам майже не відчутний на губах, реально забуваєш, що щось наносила. У той же час губи м'які , зволожені з ледь помітним блиском.

Нарешті, найголовніше, що з ефективністю та доцільністю придбання відновлювального бальзаму-бар'єру для губ Cicaplast La Roche-Posay?

У випадку з донькою, заради кого я й придбала цей бальзам, проблема з тріщинами та сухістю зникла за добу використання. Виробник радить застосовувати стільки, скільки потрібно. Вона наносила після їжі та на ніч, звісно, на вулицю також. Тріщини минули, губи виглядали пом'якшеними та зволоженими.

Зараз використовує лише на вулицю (особливо, у сонячну та вітряну погоду).

Я також звернулася до цього бальзаму, коли відчула, що кутики губ трохи запалені і мені дискомфортно вживати їжу. Знову ж таки, на губах був звичайний бальзамчик + на шкірі обличчя крем CeraVe та сонцезахист Beauty of Joseon, пів дня у місті, вітер біля річки, і все....

Я нанесла перед сном бальзам, повністю на губи, особливо, приділивши увагу кутикам. На ранок проблеми наче й не бувало.

Губи м'які, зволожені, немає зовсім відчуття, що ти щось наносила, залишків засобу, смужки на слизовій губ чи т.п.

Я щиро раджу мати відновлювальний бальзам-бар'єр для губ Cicaplast La Roche-Posay в домашній аптечці. Це реально лікувальний засіб, який відновлює та захищає шкіру губ. Через несприятливі погодні умови, стрес, лікування. Я раджу його в першу чергу саме для таких задач. Бо полегшити нанесення олівця чи помади, можна з іншими декоративними бальзами.

Дякую, що прочитали 💜 Бережіть себе!